Ο Εμάνουελ είναι ένας χαριτωμένος πιτσιρικάς και ένας αληθινός ήρωας, που ευχήθηκε με όλη του την καρδιά να συναντήσει τον Hulk. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι εξαιτίας των θεραπειών που ακολουθούσαν η μία την άλλη. Έτσι, αναμέναμε με υπομονή την ημέρα που θα τον γνωρίζαμε από κοντά και θα αντικρύζαμε το χαμόγελό του. Παρά τις φαινομενικές δυσκολίες στην επικοινωνία, τίποτα δεν ήταν ακατόρθωτο αφού και οι δύο πλευρές μιλούσαν τη γλώσσα της αγάπης. Έτσι, λοιπόν, καταφέραμε και ήρθαμε σε επαφή με τον τετράχρονο Εμάνουελ με τα μεγάλα μάτια, τα οποία φωτίζονταν στη θέα του τεράστιου, καταπράσινου Hulk.

Οι νεράιδες διάλεξαν την ημέρα των γενεθλίων του ως μέρα εκπλήρωσης της ευχής του και διοργάνωσαν μια πραγματική γιορτή για αυτόν, τη μαμά του και δύο φίλες του. Μια μέρα ξεχωριστή, χαρούμενη, γεμάτη εκπλήξεις! Ο ίδιος ένας πραγματικός κούκλος, με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν, κατευθύνθηκε εντυπωσιασμένος προς το μεγάλο βαν που τον περίμενε έξω από το σπίτι του. Οι νεράιδες ήθελαν ο Εμάνουελ την ημέρα των γενεθλίων του να είναι δυνατός και δραστήριος, ώστε να μπορέσει να τη ζήσει και να συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις και την ενέργεια της ηλικίας του σε ένα ατελείωτο παιχνίδι.

Φθάνοντας στον παιδότοπο, η θέα των παιχνιδιών έκανε το μικρό να σαστίσει, όμως μόνο για λίγο. Έβγαλε γρήγορα τα παπούτσια του και έτρεξε χαρούμενος στις μπάλες, γλίστρησε στην τσουλήθρα και άρχισε να αναπηδά στο τραμπολίνο. Το κουκλόσπιτο και άλλα πολλά παιχνίδια που υπήρχαν στον χώρο, κρατούσαν τον μικρό μας φίλο απασχολημένο, μέχρι που έκανε την είσοδο του ένας αγαπημένος ήρωας. Δεν ήταν άλλος από τον Spiderman! Αυτό ήταν…Το βλέμμα του μικρού καθηλώθηκε επάνω στον άνθρωπο αράχνη! Τον περιεργαζόταν με το στόμα ορθάνοιχτο και τα μάτια γουρλωμένα να κάνει τα ακροβατικά του, σαν να μην πίστευε αυτό που συνέβαινε μπροστά του. Ο ενθουσιασμός του όμως εκτινάχθηκε μόλις αντίκρισε τον τεράστιο και καταπράσινο ήρωα να μπαίνει στο δωμάτιο. Μα φυσικά ήταν ο Hulk! Αυτό κι αν ήταν απίστευτο! Το πρόσωπο του Εμάνουελ έλαμπε. Τα μάτια του πέταγαν σπίθες και τρέχοντας προς το μέρος του πράσινου γίγαντα, τον αγκάλιασε και άρχισε να τον παρατηρεί και να παίζει μαζί του.

Ο ήρωας που θαύμαζε πιο πολύ από όλους και είχε ευχηθεί να συναντήσει, ήταν εκεί την μέρα των γενεθλίων του!

Δεν έπαψε να χορταίνει τα παιχνίδια μαζί με τον Ηulk αλλά και με τον Spiderman. Οι ώρες πέρναγαν, μα κανείς τους δε κουράστηκε, κανείς δε σταμάτησε στιγμή. Ούτε καν για να φάνε! Τσίμπησαν κάτι γευστικό στα γρήγορα για να πάρουν ενέργεια και συνέχισαν να απολαμβάνουν αυτή την ξεχωριστή γιορτή, με γέλια και ατέλειωτη διασκέδαση. Τα περίφημα άλματα του ευέλικτου Spiderman, αλλά και η τρομερή δύναμη του Hulk, ο οποίος σήκωνε τραπέζια στον αέρα, γέμιζαν τον Εμάνουελ ενέργεια. Η φαντασία του κάλπαζε και φανταζόταν τον εαυτό του με υπερδυνάμεις. Άλλωστε ο μικρός μας μαχητής είναι σίγουρα ένας υπερήρωας και ο ίδιος!

Τόση ήταν η χαρά του, που ακόμα και την τούρτα του την έσβησε γρήγορα, ώστε να μη χάσει λεπτό από τη συνάντηση με τους ήρωές του. Δεν ήθελε να τους αποχωριστεί, αλλά και οι ίδιοι διασκέδαζαν με τον ζωηρό μικρούλη. Έφτασε, όμως, βράδυ και ο παιδότοπος έπρεπε να κλείσει. Έτσι, ο Εμάνουελ αποδέχτηκε το γεγονός ότι έπρεπε να φύγουν. Εξάλλου και οι σουπερήρωες πρέπει να ξαποσταίνουν και να ξεκουράζονται. Εκείνες τις ώρες τίποτα άλλο δεν υπήρχε για τον Εμάνουελ! Καμία έγνοια, καμία σκοτούρα.. Μόνο γέλια, παιχνίδι, χαρά!

Τελικά αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν βλέπεις ένα παιδί αληθινά χαρούμενο, με μάτια αγνά και φωτεινά, δεν μπορείς να το περιγράψεις. Η αξία του είναι ανεκτίμητη!

τους εθελοντές μας: Φανή Πολίτη, Όλγα Γούργουρα, Μιχάλης Σκυριανός

τους χορηγούς σε είδος: Family Land Παιδότροπος, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, E-fantasy, e-Toy.gr, Fresh Patisserie, Balloon Piniata, Piniata.gr, The Partyheroes και Σταύρος Βλαχάκης (Spiderman), Γιώργος Βασιλονικολός (Hulk)

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)