Τμήμα Ευχών

Μαρίνα-Αστάρτη Αναγνωστοπούλου

Μαρίνα – Αστάρτη Αναγνωστοπούλου

Συντονίστρια Ευχών

“Κάθε ευχή κι ένα νέο μονοπάτι προς την ελπίδα για τα παιδιά “μας”. Κι ένα δίδαγμα για όλους εμάς, που δε μπορούμε παρά μόνο να υποκλινόμαστε στη δύναμη και το μεγαλείο της ψυχής τους.”

Τζοάννα Λιβέρη

Τζοάννα Λιβέρη

Υπεύθυνη Οικογενειών Αθήνας

“Αντιλαμβάνεσαι την ουσία της ζωής μόλις νιώσεις την ευτυχία μιας παιδικής καρδιάς να σε κατακλύζει. Για αυτήν την ευτυχία και τα συναισθήματα που έπονται αυτής, φροντίζει σύσσωμη η ομάδα του Make-A-Wish Ελλάδος.”

Άννα Μάνογλου

Άννα Μάνογλου

Συντονίστρια Ευχών

“Το Make-A-Wish σίγουρα δεν είναι απλά μια ευχή… Είναι “οι πιο όμορφες μέρες της ζωής” ενός παιδιού που χρειάζεται τη μαγεία, την ελπίδα και το χαμόγελο για να συνεχίσει δυνατά τον αγώνα του”

Δώρα Μαραγκοπούλου

Δώρα Μαραγκοπούλου

Διαχείριση Τμήματος Ευχών

“Κάθε παιδί μας καλωσορίζει στον κόσμο των ονείρων του και μέσα από την ευχή του μοιράζεται μαζί μας τη δική του μαγεία. Άλλωστε αυτά τα παιδιά ξέρουν καλά από θαύματα.”

Πόπη Μικεδάκη

Πόπη Μικεδάκη

Διαχείριση Τμήματος Ευχών

“Όταν ένα παιδί νοσεί, ο χρόνος μοιάζει να σταματά, για όλη την οικογένεια. Υπάρχει η ανεμελιά του πριν… και η αβεβαιότητα του μετά… Το ταξίδι της ευχής, είναι η δύναμη που θα ανάψει ξανά το φως της ελπίδας!”

Ελένη Νικόλα

Ελένη Νικόλα

Συντονίστρια Ευχών

“Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ταξιδιού για την θεραπεία. Είναι η Ιθάκη για κάθε Οδυσσέα που έχει περάσει δύσκολα! Είναι η ελπίδα και το φως ότι κάθε όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί!”

Λίλι Τζιλή

Λίλη Τζίλη

Υπεύθυνη Οικογενειών Θεσσαλονίκης

“Η ευχή είναι υπενθύμιση ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Είναι η μαγεία της ευχής που λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη για τα παιδιά, έτσι ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται, να ελπίζουν και να ονειρεύονται.”

Μαρία Τσική

Μαρία Τσική

Συντονίστρια Ευχών

“Όταν το παιδί θεωρεί την εκπλήρωση της ευχής του ως το κέρδος από τη δύσκολη περιπέτεια ζωής που περνάει” …αυτό είναι το Make-A-Wish.”

Κατερίνα Τσολάκη

Κατερίνα Τσολάκη

Συντονίστρια Ευχών

“Κάθε μέρα και ένα διαφορετικό παραμύθι, κάθε μέρα και ένα ταξίδι στο όνειρο! Ευλογημένα χαμόγελα, στιγμές που δεν περιγράφονται με λόγια μα μένουν παντοτινά χαραγμένες στην καρδιά μας!”

Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων & Διάδοσης Έργου

Pouk Αναστασίου

Pouc Αναστασίου

E-shop – Γάμος – Βάπτιση

“Επειδή δυστυχώς, το μέλλον δεν είναι δεδομένο για όλα τα παιδιά … το “Μake-A-Wish” δημιουργεί την ελπίδα με τον ωραιότερο & πιο μαγικό τρόπο σε ενα παιδι που εχει ξεχάσει να εύχεται…”

Χριστίνα Δημητροπούλου

Χριστίνα Δημητροπούλου

Υπεύθυνη Εξεύρεσης Πόρων

“Είναι τιμή να ανήκεις σε αυτή την ομάδα και ευλογία το να νιώθεις ότι γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, γνωρίζοντας πραγματικούς ήρωες… τα παιδιά ευχής και τις οικογένειές τους.”

Χριστίνα Ζουρμπάκη

Χριστίνα Ζουρμπάκη

Εξεύρεση Πόρων

“Στο Make-A-Wish τα πιο απίθανα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και οι πιο σκοτεινές μέρες γεμίζουν με φως, χαμόγελα και αισιοδοξία!”

Βάγια Παναγιώτου

Βάγια Παναγιώτου

Εξεύρεση Πόρων

“Η δύναμη της προσφοράς είναι μεγάλη και μπορεί να κάνει θαύματα. Και εμείς πιστεύουμε στα θαύματα, στη μαγεία, στις νεραΐδες, στη δύναμη της ευχής, στη δύναμη της πίστης στο αδύνατο. Όλα είναι δυνατά αρκεί να το πιστέψουμε με όλη μας την καρδιά!”

Χρυσούλα Σπανού

Χρυσούλα Σπανού

Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας

“Η δύναμη των παιδιών μας μπορεί να συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Η μαγεία της εκπλήρωσης των ευχών τους, μπορεί όμως να σε συνεπάρει. Κάθε παιδί, μία ιστορία. Κάθε ευχή, μία ιστορία ελπίδας και αισιοδοξίας.”

Στεφανία Χατζόγλου

Στεφανία Χατζόγλου

Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας

“Μία ηλιαχτίδα φωτός μέσα στην καταιγίδα. Αυτό είναι η ευχή! Πυροδοτεί την ελπίδα! Έρχεται να δώσει τη δύναμη που χρειάζονται οι μικροί μας ήρωες, για να βγουν νικητές από τη σκληρή μάχη που δίνουν με όλη τους την ψυχή!”

Τμήμα Αστέρι της Ευχής

Μαρία Γκαμαλούτσου

Μαρία Γκαμαλούτσου

Υπεύθυνη Προγράμματος Αστέρι της Ευχής

“Στο Κάνε-Μια-Ευχή δεν υπάρχει δεν μπορώ, παρά μόνο προσπαθώ! Για αυτά τα παιδιά μαχητές και τις οικογένειές τους, εμείς θα είμαστε πάντα στο πλάι τους.”

Τμήμα Εθελοντών

Κατερίνα Ζαγοράκη

Κατερίνα Ζαγοράκη

Υπεύθυνη Εθελοντών Πανελλαδικά

“Οι νεράιδες; Στο Make-A-Wish υπάρχουν! Είναι εκεί για όλα τα παιδιά ώστε να πιστέψουν πως όλα είναι δυνατά! Οι εθελοντές μας; Μία ανοιχτή αγκαλιά για όλους αφήνοντας το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα.”

Τμήμα Προμηθειών και Υποστήριξης Γραφείου

Αντωνία Κοντοδήμου

Αντωνία Κοντοδήμου

Υποστήριξη Γραφείου

“Τα παιδιά που νοσούν παραπατούν σε ένα τούνελ αγωνίας και φόβου. Το Make-A-Wish είναι εδώ να τους προσφέρει χαρά και το αισιόδοξο μήνυμα πως μπορούν να φτάσουν στην άλλη πλευρά του τούνελ…την φωτεινή!”

Χαρης Πατούνης

Χάρης Πατούνης

Εθελοντής – Data Protection Officer

“Προσπαθούμε να βρεθούμε πλάι στα παιδιά στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής τους, ενισχύοντας την ψυχική τους υγεία μέσα από τη δημιουργία μοναδικών συναισθημάτων και στιγμών.”

Τάκης Σωτηρίου

Τάκης Σωτηρίου

Εξωτερικές Εργασίες

“Η χαρά μου να γίνει ελπίδα και η ελπίδα να γίνει ασπίδα για τα μικρά παιδιά μας!”

Αγαθή Τσιγκοπούλου

Αγαθή Τσιγκοπούλου

Υπεύθυνη Προμηθειών

“To Make-A-Wish χαρίζει με τον πιο μαγικό τρόπο, την ελπίδα για ζωή! Δημιουργεί απίστευτες εμπειρίες, ζωντανεύοντας τα παραμύθια, όπου οι μικροί μας ήρωες έχουν την δυνατότητα να ζήσουν ένα μαγικό ταξίδι!”

Οικονομικό Τμήμα

Άννα Σαρρή

Άννα Σαρρή

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

“Φως κι αγκαλιά, ελπίδα και χαρά, συντονισμός των δυνάμεων του νεραϊδόκοσμου να ομορφύνουν τη νέα μέρα όλων των οικογενειών του ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ!”

Αντώνης Ιωάννου

Αντώνης Ιωάννου

Τμήμα Λογιστηρίου

“Το Make-A-Wish είναι το “φως” που φωτίζει στις ψυχές των παιδιών το δρόμο όπου τα όνειρα αποκτούν νόημα όταν γίνονται πραγματικότητα.”

Νατάσσα Τσαλοκώστα

Νατάσα Τσαλοκώστα

Τμήμα Λογιστηρίου

“Το Make A Wish είναι αυτό που κάνει τον αγώνα του ανθρώπου, υπερανθρώπινο. Φώς, ελπίδα και άπλετη αγάπη τα συστατικά του.”

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γενική Διευθύντρια

“Το Make-A-Wish σου δείχνει έναν κόσμο διαφορετικό, έναν κόσμο που πολλοί αγνοούμε ότι υπάρχει… έναν κόσμο.. Έτσι όπως θα’πρεπε να είναι ο κόσμος!”