Η Εμμανουηλία μας, ένα κορίτσι δραστήριο και κοινωνικό, κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια αναπάντεχη και δύσκολη τροπή στη ζωή της, την ασθένειά της. Οι συνεχείς επισκέψεις στο νοσοκομείο τής στέρησαν την καθημερινότητα, το σχολείο, τις βόλτες και τους φίλους της. Ακόμη και η πιο απλή λοίμωξη μπορούσε να προκαλέσει επίφοβες επιπτώσεις στην υγεία της. Παρέμεινε χαμογελαστή και δυνατή, αλλά η ψυχολογία της «έπεσε» αρκετά. Τότε, ήταν που βρέθηκαν στον δρόμο της οι νεράιδες και τα ξωτικά μας!

Η μικρή μας μαχήτρια ήθελε από καιρό να αλλάξει το δωμάτιό της. Να κάνει μια ανακαίνιση στο στυλ της και ολόκληρο το δωμάτιο να φωνάζει από μακριά «Εμμανουηλία»! Τα πρώτα βήματα είχαν γίνει από τη γλυκύτατη οικογένειά της, αλλά, όταν συνειδητοποίησε ότι οι νεράιδες μπορούν να το ολοκληρώσουν, άφησε τα πάντα στα χέρια τους.

Η αγάπη της για το ροζ; Τεράστια! Θέλοντας, λοιπόν, ένα πιο νεανικό και συνάμα κοριτσίστικο δωμάτιο, ξεκίνησε πυρετωδώς να εξηγεί στις νεράιδες πώς ακριβώς είχε σκεφτεί την κάθε γωνιά του δωματίου. Ακολουθώντας πιστά κάθε λεπτομέρεια, οι νεράιδες άρχισαν κατευθείαν τη μεταμόρφωση!

Η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε νωρίτερα απ’ ότι περίμενε η μικρή μας, αφήνοντάς τη με το στόμα ανοιχτό – στην κυριολεξία! Ανοίγοντας την πόρτα του καινούριου της δωματίου, το χαμόγελό της παραλίγο να φτάσει μέχρι το ταβάνι. Χιλιάδες αποχρώσεις του ροζ ξεδιπλώθηκαν μπροστά της και τα καινούρια της νεανικά έπιπλα την περίμεναν υπομονετικά να ανακαλύψει τα μυστικά που έκρυβαν μέσα τους.

Οι γονείς της καμάρωναν συγκινημένοι, όσο εκείνη εξερευνούσε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Γνώριζαν για τις μαγικές δυνάμεις των νεραϊδών, αλλά δεν περνούσε από το μυαλό τους πόσο θα φρόντιζαν για την ευτυχία της μικρής τους μαχήτριας, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν.

Η Εμμανουηλία, από την άλλη, είναι πανέτοιμη να κερδίσει πίσω όλα όσα στερήθηκε! Το καινούριο της δωμάτιο είναι κομμένο και ραμμένο για ατελείωτες βραδιές κουτσομπολιού και διασκέδασης και περιμένει τη μικρή μας και τις φίλες της να ζήσουν τα πιο απίστευτα εφηβικά χρόνια!

θερμά τον μικρό Οδυσσέα-Άγγελο και τη μικρή Αγγελική-Μαρία, τους γονείς, συγγενείς και φίλους για τη δωρεά τους

τους εθελοντές μας: Μαρίνα Μεταξάτου, Κωνσταντίνα Βασιλοπούλου

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, Nef Nef, Intralink Logistics, Linardakis Cargo, Morfeo Home, Myikona, Simply Living, Χρύσα Αντωνιάδου, Ζαχαροπλαστείο Σκέτη Γλύκα

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!