Εκπληρώνουμε μία ευχή για κάθε παιδί που νοσεί σοβαρά.
Ελάτε να την εκπληρώσουμε ΜΑΖΙ.

Στις 23 Οκτωβρίου 2019, η ομάδα του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος θα βρίσκεται στο Γαλλικό Ινστιτούτο για ενημέρωση νέων εθελοντών. Όσοι ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε  στο εθελοντικό δυναμικό του οργανισμού και να προσφέρετε δύναμη στα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή.

Το MakeAWish (ΚάνεΜιαΕυχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές ικανές να επανεκκινήσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να  εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια.

Ο σκοπός του οργανισμού συνοψίζεται χαρακτηριστικά μέσα από τα λόγια της μητέρας της Έλενας, που ευχήθηκε να γίνει Πριγκίπισσα: «Η δύναμη της ευχής ήταν πραγματική και δυνατή. Δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν το νιώσεις. Ούτε κι εμείς μπορούσαμε να διαχειριστούμε την έκταση της χαράς και της συγκίνησης. Η μικρή ακόμα πιστεύει ότι ζει στο παραμύθι της ευχής. Ήταν τόσο έντονο γι’ αυτήν που ακόμη και καιρό μετά μιλάει για το μαγικό παραμύθι που έζησε και την έκανε να δώσει ένα τέλος στη δύσκολη περίοδο της ζωής της. Πιστεύουμε ότι η δύναμη της ευχής έπαιξε τον καταλυτικό ρόλο που τη βοήθησε να βγει νικήτρια στη ζωή!».

Οι εθελοντές είναι η ραχοκοκαλιά του οργανισμού. Προσφέρουν απλόχερα το χρόνο, το ταλέντο και την εμπειρία τους, μα πάνω από όλα δίνουν την αγάπη και την ψυχή τους. Χαρίζουν αξέχαστες στιγμές χαράς και δύναμης στα παιδιά μας, λαμβάνοντας ένα λαμπερό χαμόγελο για ευχαριστώ. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το έργο του Οργανισμού μας, να γίνετε εθελοντές και συνεπώς να συμβάλετε στην εκπλήρωση παιδικών ονείρων, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 18:00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Θα σας περιμένουμε όλους με χαρά, για να μεγαλώσουμε από κοινού την οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Κατερίνα Ζαγοράκη: Τ. 210 9637660 (εσωτερικό 104), Ε: volunteers@makeawish.gr

Ευχαριστούμε θερμά το Γαλλικό Ινστιτούτο, για την ευγενική διάθεση του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr