Τελικά είναι ωραία η ζωή! Ένα χαμόγελο είναι αρκετό, για να αλλάξουν  τα πάντα.  Όλα μπορούν να αλλάξουν, μέσα σε μια μαγική στιγμή. Περάσαμε και περνάμε δύσκολα αντιμετωπίζοντας το μυελοβλάστωμα του Ενοέλ, αλλά  για εκείνη την στιγμή ξεχαστήκαμε εντελώς, δεν σκεφτόμασταν πια τις δύσκολες στιγμές και αφήσαμε όλες τις αρνητικές σκέψεις πίσω μας. Όλα σταμάτησαν σε εκείνο το μαγικό χαμόγελο του Ενοέλ…  Έχω καιρό να τον δω έτσι και ποτέ δεν πίστευα πως ένα τόσο απλό αντικείμενο μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία και τον τρόπο που μπορεί κάποιος να δει τη ζωή. Νιώσαμε ότι πήραμε πολλή αγάπη από τη νεράιδα μας αλλά και από τις εθελόντριες εκείνη την ημέρα. Στις δύσκολες στιγμές είναι λίγοι αυτοί που πραγματικά σου στέκονται και βρίσκονται κοντά σου… και το Κάνε-Μια-Ευχή ήταν ανάμεσα σε αυτούς τους λίγους. Είδα τον Ενοέλ να μεταμορφώνεται σε ένα διαφορετικό παιδί, πιο ζωηρό και πιο χαρούμενο! Έπαιξε με το Nintendo του σε μία μεγάλη αίθουσα σινεμά, μαζί με τα αδέρφια του. Ήμασταν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό όλοι μαζί και περνάγαμε ευχάριστα τον  χρόνο μας, σαν οικογένεια. Πολλά δώρα, πολλές εκπλήξεις , πολλά χαμόγελα, όλα ήταν πολλά. Αργότερα πήγαμε για φαγητό όλοι μαζί και εκεί που πιστεύαμε ότι οι εκπλήξεις τελείωσαν, εμφανίστηκε μία τεράστια τούρτα με τον αγαπημένο ήρωα του παιδιού. Αυτό κι αν ήταν μοναδικό! Χάρηκε πάρα πολύ! Είναι φοβερό πως μπορεί μία ευχή να φέρει τόση χαρά και ελπίδα. Τελικά είναι ωραία η ζωή!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ν. Γιαναττά και Λ. Δούκα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Cd Media, Zuccherino, Odeon, Πιάτσα Καλαμάκι

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).