Εύχομαι να αποκτήσω ένα πράσινο ποδήλατο – Εριάν, 5, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Ο Εριάν έμεινε  για πολλούς μήνες περιορισμένος στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Ένα παιδί με απίστευτη ενέργεια περιορισμένο σε ένα δωμάτιο, με αυστηρούς κανόνες απομόνωσης. Αντιμέτωπος με τη λευχαιμία πείσμωσε ακόμη περισσότερο, πάλεψε και συνέχισε να έχει περισσότερη όρεξη για ζωή.
Ο Έριαν, μας εμπιστεύθηκε την πιο βαθιά του επιθυμία. Εκείνη που αν εκπληρωνόταν θα του έδινε τη δύναμη να συνεχίσει και να βγει από τη σκληρή απομόνωσή του! Ένα πράσινο ποδήλατο ήταν αυτό που μας ζήτησε και η αντίστροφη μέτρηση για να το αποκτήσει, ξεκίνησε.
Μα γιατί όμως πράσινο; . Ο Έριαν τα είχε σκεφτεί όλα. Μια και ο αγαπημένος του ήρωας είναι ο Hulk, επιθυμούσε το ποδήλατό του να έχει κάτι από εκείνον! Βασική του σκέψη για την ευχή, η δυνατότητα να κάνει ξανά βόλτες με αγαπημένους φίλους, κάτι που του είχε λείψει τόσο.

1η Φλεβάρη η ευχή του Έριαν εκπληρώθηκε. Ένας όμορφος τρόπος για ξεκινήσει ο μήνας.
Τον μικρό μας ήρωα δεν γινόταν να μην τον συντροφεύει ο καλύτερος του φίλος. Ετοιμάσαμε τα πάντα με στόχο την ευτυχία του και μικρές μοναδικές στιγμές.
Το ποδήλατο είχε επιμελώς κρυφτεί με σκοπό να το «ανακαλύψει» απρόσμενα ο Έριαν ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του, που έλαμπαν από χαρά. Ήταν έτοιμος να «οργώσει» τους δρόμους , πιο «ελεύθερος» από ποτέ. Το αποτέλεσμα ήταν να μην κατεβαίνει με τίποτα με τη μαμά του να τον παρακολουθεί ιδιαίτερα συγκινημένη.  Ο αγαπημένος της γιος ήταν ευτυχισμένος και χαμογελαστός μετά από τόσο καιρό. Ήταν ευγνώμων και δε χρειάστηκαν λόγια, καθώς το βλέμμα της τα έλεγε όλα.
Ένας πραγματικός μαχητής  διανύει το δικό του «αγώνα» και όλοι εμείς θερμοί υποστηρικτές του ευχόμαστε πάντα να έχει δύναμη, θέληση , θάρρος και υπέροχους ανθρώπους να τον στηρίζουν  και να τον αγαπούν.

τους εθελοντές μας: Λιβγιέρη Άντζελα, Ούτσιου Αλεξάνδρα

τους χορηγούς σε είδος: BalkBikes, Paradise Park, MyIkona, T.G.I. Friday’s, Cap Cap

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)