«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κάνατε για εμάς! Δεν είχαμε καμία ελπίδα να μπορούμε να μετακινούμε τον Έρκις από το κρεβάτι του και τον καναπέ προς τα έξω. Το ευχαριστώ μας είναι πολύ λίγο μπροστά στην ευγνωμοσύνη που νιώθουμε με την εκπλήρωση της ευχής. Μας χαρίσατε ελευθερία, μας χαρίσατε χαρούμενες στιγμές, μας δώσατε μεγάλη ανάσα!»

Αυτά ήταν τα λόγια της μαμάς του Έρκις την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του.

Ο Έρκις βρισκόταν καθηλωμένος στο κρεβάτι και τον καναπέ του σπιτιού του εξαιτίας της σοβαρής ασθένειάς του. Η μετακίνησή του αποτελούσε μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, τόσο γι’ αυτόν, όσο και για την οικογένειά του. Οι βόλτες έξω από το σπίτι δυσκόλευαν όλο και περισσότερο.

Ένα ειδικό αμαξίδιο, λοιπόν, πλήρως εξοπλισμένο με όσα χρειάζεται για να μετακινείται, αποτελούσε ό, τι ακριβώς είχε ανάγκη ο ίδιος και η οικογένειά του, ώστε να διευκολυνθούν όχι μόνο οι βόλτες τους, αλλά και να αλλάξει ολόκληρη η ζωή τους!

Φυσικά, οι νεράιδες και τα ξωτικά μας είχαν οργανώσει ένα φανταστικό πάρτι έκπληξη για την ημέρα της ευχής του! Φούσκωσαν μπαλόνια σε κάθε χρώμα, πήραν πολλά-πολλά δώρα για τον Έρκις μας, μαγείρεψαν τα αγαπημένα του ψητά φαγητά και αγκαλιά με μια μεγάλη τούρτα-έκπληξη κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του για να κάνουν την ευχή του πραγματικότητα…

Ο Έρκις είχε παραλάβει το αμαξίδιό του από την προηγούμενη μέρα και είχε κάνει ήδη την πρώτη του βόλτα στην παραλία!

Μετά από πολύ φαγητό και όμορφες εκπλήξεις, αποφασίσαμε να αφήσουμε την υπέροχη και ευγενέστατη οικογένεια να ευχαριστηθεί το νέο αμαξίδιο του μικρού μας. Τους ευχαριστήσαμε για την υπέροχη φιλοξενία και μας εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους με ένα τεράστιο χαμόγελο!

θερμά την Ευρωπαϊκή Πίστη για τη δωρεά

την εθελόντριά μας: Μαρία Περμεκερλή

τους χορηγούς σε είδος: El Decor, ζαχαροπλαστείο Πόδας, Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!