Η μικρή Εύα είχε ζήσει το παραμύθι της Disneyland στο παρελθόν. Ήταν, όμως, πολύ μικρή και δεν θυμόταν πολλά από τη μαγευτική εμπειρία της. Ήθελε, λοιπόν, να ξαναζήσει αυτό το ταξίδι και οι νεράιδές της δεν μπορούσαν να της χαλάσουν το χατίρι.

Και το ταξίδι για το πιο παραμυθένιο μέρος ξεκίνησε! Πέταξε από τη χαρά της, όταν έμαθε πως θα δει από κοντά τις αγαπημένες της πριγκίπισσες. To βλέμμα της και ο ενθουσιασμός που είχε αντικρίζοντάς τες δεν περιγράφεται με λόγια.

Μαζεμένες όλες μαζί, η Άριελ, η Μπέλ, η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, αλλά και όλες οι υπόλοιπες έκαναν την Εύα να αισθανθεί και η ίδια μια πριγκίπισσα που ζει μέσα σε ένα φαντασμαγορικό παραμύθι. Δοκίμασε τα Pretzel του Μίκυ και βάφλες σε σχήματα από διάφορους χαρακτήρες της Disney. Ένα πράγμα, όμως, έκλεψε την καρδιά της! Το σοκολατένιο γοβάκι της Σταχτοπούτας! Βγήκε αμέτρητες φωτογραφίες με τις ηρωίδες και σε κάθε μία σύλλεγε και την υπογραφή της από κάτω, φτιάχνοντας το δικό της αναμνηστικό βιβλιαράκι, ώστε αυτή τη φορά να μην ξεχάσει ποτέ αυτή την μέρα.

Δεν υπήρχε τρενάκι που να μην μπήκε, η ενέργεια και ανυπομονησία της να εξερευνήσει κάθε πλευρά του πάρκου ήταν τεράστια. Από τους Πειρατές της Καραϊβικής, μέχρι και το Εστιατόριο του Ρατατούι. Παρακολούθησε την παρέλαση σαν να γινόταν ένα μαγικό σόου μπροστά της, με αποκορύφωμα τα πυροτεχνήματα σε διάφορα χρώματα που έσκαγαν στο ουρανό, φωτίζοντας το κάστρο, αλλά και το αστραφτερό χαμόγελό της. Η οικογένειά της, αλλά και η ίδια, ξέχασαν για λίγο τις δυσκολίες της ασθένειας. Η Εύα έζησε το δικό της παραμύθι… καλύτερο από αυτό της Disney.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox, Uniglobe

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!