Η Ε. λατρεύει την τεχνολογία και κάθε είδους παιχνίδι που “βγαίνει” μέσα από την οθόνη. Γλυκύτατη και πάντοτε με ένα χαμόγελο στα χείλη, μας είπε πόσο θα ήθελε ένα laptop, για να γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο της με τα αγαπημένα της παιχνίδια.

Όλα συνέβησαν μέσα σε μερικές μέρες! Θέλαμε η ευχή της μικρή μας να εκπληρωθεί όσο πιο σύντομα γινόταν. Αμέσως μόλις παραλάβαμε το laptop και όλα τα δωράκια της, καλέσαμε τις καλύτερες νεράιδες της πόλης, για να τη συνοδέψουν σε μια αξέχαστη μέρα.

Η ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής της ξεκίνησε με ένα δροσιστικό ρόφημα σε μια καφετέρια με πανοραμική θέα, όπου ολόκληρη η πόλη ήταν απλωμένη στα πόδια της. Το τραπέζι ήταν στολισμένο με δεκάδες δώρα: Ένα τεράστιο σετ ζωγραφικής και λούτρινα κουκλάκια με τους αγαπημένους της ήρωες ήρθαν για να σχηματίσουν ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Πήρε μια κόλλα χαρτί και μας ζωγράφισε ένα ουράνιο τόξο, για να δοκιμάσει όλα τα χρώματα της παλέτας! Φωτογραφήθηκε στην παραλία σαν μοντέλο και απόλαυσε μερικά κομμάτια πίτσας που λατρεύει!

Είχε έρθει σιγά-σιγά η ώρα να της αποκαλύψουμε το πολυπόθητο laptop. Η Ε., σκίζοντας με στοργή τα περιτυλίγματα, μας γελούσε και η έκφρασή της μαρτυρούσε όχι μόνο ενθουσιασμό, αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Ένα χαμόγελο που δεν έλεγε να φύγει από το πρόσωπό της. Μας εξηγούσε κάθε λεπτό πόσο υπέροχα ήταν όλα και πως δεν ήξερε πώς να μας ευχαριστήσει. Αλλά δεν ήξερε πως μόνο και μόνο αυτό της το χαμόγελο ήταν παραπάνω από αρκετό για εμάς…

Η Ε. έβαλε 100 στα 10 στην ευχή της. Αλλά αυτό που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ είναι η φράση που είπε απευθυνόμενη στο laptop της: «Είσαι ένα μοναδικό θαύμα!».

θερμά τους εθελοντές Λάρισας για τη δράση Make-A-Wish Cookie και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και συνέβαλαν μαζί στην εκπλήρωση της ευχής

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Εύα Μάνογλου, Λίλη Τζιλή, Άννα Μάνογλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Navona, Skyline, Blue Soft, Παναγιώτης Μηνάς, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!