Η Ε. ευχήθηκε να αποκτήσει ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας. Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα μια ζεστή μέρα, σ’ ένα σπίτι ανάμεσα στα πεύκα. Η ομάδα των VoluntTeens, που είχε αναλάβει την εκπλήρωση της ευχής, είχε ξεκινήσει να στολίζει από νωρίς τον χώρο. Μπαλόνια και πολύχρωμα φωτάκια συγχρονίζονταν και αναβόσβηναν ανάλογα με τη μουσική και, ταυτόχρονα, πρόσδιδαν μια ξέγνοιαστη διάθεση στον χώρο.

Μία ανέμελη κοριτσοπαρέα έκανε την εμφάνισή της: η Ε. με την καλύτερή της φίλη και την αδερφή της, τα τρία κορίτσια της ομάδας των VoluntTeens και μια εθελόντρια κατέφθασαν στο όμορφο τοπίο.

Στην αρχή συζήτησαν, ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και αντάλλαξαν τα εφηβικά τους νέα. Στη συνέχεια, όπως είχε εκφράσει την επιθυμία της η Ε., έπαιξαν τένις υπό τον ήχο της μουσικής, προσαρμοσμένο, φυσικά, στα μέτρα της κοριτσοπαρέας. Τι εννοούμε; Μπαλάκια και ρακέτες εκτοξεύονταν από εδώ και από εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και τα κορίτσια συνόδευαν κάθε τους χτύπημα με χορευτικές φιγούρες.

Εξαντλημένες από το τουρνουά, αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα της δημιουργίας… Ζάχαρη, αλεύρι, γάλα και αυγά επιστρατεύτηκαν για τις πιο απίθανες κρέπες! Σε μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα στον κήπο άρχισε η μαγειρική. Η πρώτη κρέπα βγήκε λίγο… μελαχρινή, μα από γεύση ήταν φανταστική. Οι επόμενες είχαν καλύτερη τύχη, κυρίως, όταν η Ε. τις γέμισε με μερέντα και φρούτα του δάσους. Γέλια, πειράγματα, χαμός!

Η ώρα πλησίαζε για την κορύφωση της ημέρα και σιγά-σιγά ξεκίνησαν να της δίνουν τα δώρα της. Από τα ακουστικά για το καινούριο της laptop έως και μία ωραία λιλά θήκη, μιας και είναι το αγαπημένο της χρώμα, ένα-ένα τα ξετύλιγε με ανυπομονησία. Όταν, όμως, της παραδόθηκε το πιο μεγάλο πακέτο, που κατάλαβε ότι ήταν το πολυπόθητο laptop, στο πρόσωπό της εμφανίστηκε η χαρά, η προσμονή και η ικανοποίηση.

θερμά τις Ευανθία, Μαρκέλλα και Φανή από την ομάδα VolunTeens για την οργάνωση της ευχής και για την κάλυψη του κόστους της

την εθελόντριά μας: Αριέτα Δημητρίου

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!