Η Ζωή είναι μια γλυκιά μικρούλα μόλις 4 ετών. Της αρέσει το παιχνίδι, είναι πάντα ζωηρή και λατρεύει τις ταινίες της Walt Disney. Όταν οι νεράιδες τη ρώτησαν τι είναι αυτό που θα τη γέμιζε χαρά, εκείνη ευχήθηκε να αποκτήσει ένα Lion King δωμάτιο με το Σίμπα, το σοφό Μουφάσα, τη Νάλα και όλους, μα όλους τους ήρωες της ταινίας.

Οι νεράιδες σήκωσαν τα μανίκια γιατί η εκπλήρωση αυτής της ευχής έκρυβε… πολύ κουβάλημα. Μια εβδομάδα έμπαιναν και έβγαιναν άνθρωποι στο σπίτι, μέτραγαν, ξαναμέτραγαν, κοίταγαν το χώρο και άφηναν σφραγισμένα κουτιά.  Η μικρή Ζωή τους παρακολουθούσε και αγωνιούσε, αλλά επέδειξε μια αξιοθαύμαστη αυτοσυγκράτηση για την ηλικία της. Ανυπομονούσε τόσο να ξεκλέψει μια ματιά σε κάτι απ’ όσα ετοίμαζαν οι νεράιδες για εκείνη. Τριγύρναγε μέσ’ τα πόδια τους, εκείνες της χαμογελούσαν, αλλά δεν της αποκάλυπταν κάτι. Ένα κρεβάτι με ξύλινες λεπτομέρειες περιτυλιγμένες με φύλλα και μικρά φώτα, σεντόνια και πάπλωμα που απεικονίζουν τον Σίμπα, μακριές άσπρες κουρτίνες, ένα γκρι στρογγυλό χαλί κάτω από το γραφείο, λούτρινα κουκλάκια και μαξιλάρια, όλα μέσα στο θέμα, όλα ειδικά διαλεγμένα για τη Ζωή. Μια πλούσια τοιχογραφία φέρνει την ατμόσφαιρα της ζούγκλας στο δωμάτιο της μικρής μας φίλης. Ο Σίμπα, ο Πούμπα και ο Τιμόν παρέα με τη Νάλα, ξεπροβάλλουν μέσα από τις φυλλωσιές, υπό το άγρυπνο μάτι του Ζάζου και του σοφού Ραφίκι. Με μινιατούρες των ηρώων γέμισαν τα ράφια και το νέο κομοδίνο, και έτσι οι νεράιδες έφεραν τον Βασιλιά των λιονταριών και την παρέα του στο ολοκαίνουριο βασίλειο της Ζωής.

Το λιονταράκι μας, άνοιξε την πόρτα κρατώντας το χέρι της αδερφής της και άρχισε να χοροπηδάει από χαρά. Η έκφρασή της ήταν απολαυστική! Η πρώτη και πιο αυθόρμητη κίνηση που έκανε ήταν να ανέβει στο κρεβάτι για να εξερευνήσει από ψηλά κάθε γωνιά του δωματίου και ν’ ανακαλύψει κάθε έκπληξη που κρυβόταν μέσα σε αυτό. Αγάπησε τόσο πολύ αυτό το δωμάτιο που δε βγήκε για το υπόλοιπο βράδυ από μέσα. Ο στόχος επιτεύχθηκε με το παραπάνω, αφού η Ζωή χαμογελούσε συνεχώς και οι γονείς, που εξαρχής πίστευαν στη δύναμη της ευχής, μας δημιούργησαν με τη συγκίνησή τους σπουδαία και υπέροχα συναισθήματα.

Αυτή η ευχή δε θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιο άλλο παιδί και η Ζωή είναι ένα παιδί που καμία άλλη ευχή δε θα του ταίριαζε περισσότερο! Μαζί της ζήσαμε μια αξέχαστη εμπειρία μέσα σε μια απίστευτα δοτική οικογένεια που θα βρίσκεται πάντα στις καρδιές μας. Ζωή μας σου ευχόμαστε να συναντάς στο δρόμο σου χαρές που θα σε κάνουν να χοροπηδάς με τα μπουκλάκια σου να ανεμίζουν.

θερμά την ομάδα εθελοντών Λάρισας και την πρωτοβουλία του Make-A-Wish Cookie για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές: Κατερίνα Αγαπίδου, Χρυσηίδα Δρόσου, Ελένη Νικόλα, Τζοάννα Λιβέρη

τους χορηγούς σε είδος: Maltezos Furniture, ΗΡΑ, Elite Strom, Bizarre Stickers, Hotel Du Lac Congress & Spa, My Perfect Home, Hertz, Vitex, Leos, The Walt Disney Company Greece, Intralink, Φρόντζου Πολιτεία, Έπιπλα Ταμπακίδη, Kentia Home Linen, HomeE, Home Accessories, Idea Hellas, Sticky, Gateaux Patisserie, Myikona, Marhome, Ifasma.eu, Διονύση Αδράχτα (ελαιοχρωματισμός), Βαγγέλη Οικονόμου (τοποθέτηση laminate & ταπετσαρίας), Γιάννη Γρατσανίτη (μοντάρισμα), Χάρη Μπινώλη (φωτογραφία)

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)