Αν και μόλις 10 ετών, είναι τόσο ώριμος για την ηλικία του. Ένα παιδί, μετρημένο και πολύ ισορροπημένο. Του πήρε αρκετό καιρό η απόφαση να μας εκμυστηρευτεί την ευχή του.  Όχι γιατί δεν ήξερε τι ήθελε. Αλλά γιατί  δίσταζε, σε περίπτωση που θα αποκτούσε κάτι εκείνος, θα το στερούσε από κάποιο άλλο παιδί!

Αφού οι νεράιδες τον διαβεβαίωσαν ότι δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και ότι φροντίζουν για τις ευχές όλων των παιδιών, μετά από συζητήσεις και σκέψεις πολλών μηνών, πείστηκε να μοιραστεί μαζί μας την ευχή του. Αυτό που ονειρευόταν, ήταν να αποκτήσει τον δικό του υπολογιστή Gaming! Γι’ αυτό και δίσταζε τόσο πολύ. Στα μάτια του φάνταζε κάτι τόσο μεγάλο και δύσκολο, κάτι απρόσιτο! Είχε κάνει την έρευνά του και ήθελε έναν συγκεκριμένο υπολογιστή για να μπορεί να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια. Και, όντας λιγομίλητος, ετοίμασε ένα γράμμα για τις νεράιδες, όπου ανέλυε τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει ο υπολογιστής του. Ήταν καλά διαβασμένος! Ήξερε πως αυτός ο υπολογιστής θα ήταν ο ιδανικός.

Εν μέσω lockdown, οι νεράιδες κατάφεραν και βρήκαν αυτό ακριβώς που ήθελε ο μικρός μας ήρωας (και κάτι παραπάνω!). Άρχισαν, λοιπόν, να καταφθάνουν στο σπίτι του κουτιά πολλά… ο υπολογιστής, η οθόνη, το πληκτρολόγιο, το ποντίκι, ακουστικά, ηχεία, εκτυπωτής και επίσης ένα ειδικό γραφείο για υπολογιστή gaming και όχι μόνο! Φυσικά δεν γινόταν να λείπει η ολόδική του gaming καρέκλα, ώστε να κάθεται αναπαυτικά και να απολαμβάνει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού!

Τα πακέτα βέβαια δεν παραδόθηκαν μόνα τους, αλλά συνοδεύονταν από μία υπέροχη νεράιδα, μία γευστικότατη τούρτα και μία ακόμα έκπληξη: ένα βίντεο από τους αγαπημένους του και πολύ δημοφιλείς Youtubers, τους Unboxholics – με ένα ξεχωριστό μήνυμα, για τον φίλο μας!

Η χαρά του ήταν έκδηλη, και παρόλο που δεν την εξέφρασε με πολλά λόγια, το «ευχαριστώ» του και το χαμόγελό του, μας τα «είπαν» όλα! Σε μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο της ζωής του, καταφέραμε να φέρουμε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη του, όπως χαρακτηριστικά μας είπε η μητέρα του.

τους εθελοντές μας: Ματίνα Ζορμπά

τους χορηγούς σε είδος: Tenebra Studios, Unboxholics, Παναγιώτης Μηνάς (ρύθμιση υπολογιστή), Sweebies, BitdefenderGR, ζαχαροπλαστείο Elite

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)