Ο Η. διαγνώστηκε με μία πολύ σοβαρή ασθένεια ελάχιστο καιρό πριν. Αναγκάστηκε να «μάθει» τη ζωή από την αρχή. Μαθαίνει πώς να μιλά, πώς να περπατά, πώς να κινεί τα άκρα του, πώς να αντιδρά. Μαθαίνει από την αρχή πώς να… ζει.

Τα κατακτά όλα από το μηδέν, αργά αλλά σταθερά.

Το μυαλό του, σε όλη αυτή τη διαδικασία, δε σταματά λεπτό. Γι’ αυτό και η ευχή του ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή: θα ήθελε «παρέα». Έχει ανάγκη από έναν «φίλο» με τον οποίο να έρχεται σε επαφή με τον έξω κόσμο όσο διαρκεί η αποθεραπεία του. Έναν φίλο πιστό και σταθερό κοντά του. Έναν φίλο «γέφυρα» με τους άλλους φίλους, εκείνους που βρίσκονται «έξω από το σπίτι».

Αυτός ο φίλος δεν είναι άλλος από έναν gaming υπολογιστή με τον οποίο μπορεί να παίζει και να κινείται. Αυτό ζήτησε. Ένα κίνητρο να συνεχίζει τη συγκινητική προσπάθειά του να κατακτήσει τη ζωή ξανά.

Την ημέρα της ευχής του κατέφθασε στο σπίτι του ένα ξωτικό για να του αλλάξει τη ζωή! Το ξωτικό είχε γνώσεις υπολογιστών φυσικά, για να τον βοηθήσει να στηθεί και να σεταριστεί ο υπολογιστής του, ώστε να είναι έτοιμος να παίξει τα αγαπημένα του παιχνίδια μέχρι τελικής πτώσης!

Η χαρά του Η. ήταν έκδηλη συνεχώς, και έδινε μια πρωτόγνωρη λάμψη στα μάτια του. Mια εσωτερική δύναμη για να αναστηθούν ξανά όλες οι αισθήσεις του! Και σε αυτό βοήθησαν όλα αυτά που περιλάμβανε η εμπειρία της εκπλήρωσης της ευχής του. Γιατί δεν ήταν μόνο ο υπολογιστής, αλλά και το ειδικό γραφείο με την καρέκλα, ένα σωρό περιφερειακά και δώρα αλλά και… το αγαπημένο του φαγητό! Πίτσα! Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή είναι που όσοι ήμασταν εκεί νιώσαμε τη χαρά του. Κίνησε τα χέρια του προς την κατεύθυνση της πίτσας αποκαλύπτοντας ακόμη και στους γονείς του την ανεξάντλητη δύναμή του. Ο Η. έκανε σε όλους μας δώρο πολύτιμο με την απίστευτη χαρά του.

Και όχι μόνο. Μας έκανε και ένα μάθημα. Μάθημα ζωής.

θερμά για την υιοθεσία της ευχής την LA VIE EN ROSE μέσω του ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ του ΡΥΘΜΟΣ 949

τους εθελοντές μας: Γιάννης Καρβουνάς

τους χορηγούς σε είδος: Bitdefender, Pizza Fan, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)