Ο Θάνος, ένας 12χρονος κοινωνικός και ομιλητικός έφηβος, με τρομερό χιούμορ, τη μέρα της ευχής του μας περίμενε πανέτοιμος και ανυπόμονος. Μας υποδέχτηκε με το μπουφάν στο χέρι, δεν κρατιόταν! Μόλις κατεβήκαμε και αντίκρισε τη λιμουζίνα, έμεινε άφωνος. «Μ’ αυτό θα πάμε; Σοβαρά;» αναφώνησε με ενθουσιασμό!

Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ όπου θα γινόταν η ευχή του, διάλεξε ο ίδιος το τραπέζι στο εστιατόριο και η χαρά του που θα μπορούσε έστω για μία ημέρα να φάει ό, τι ήθελε, δεν περιγραφόταν! Ο Θάνος πάσχει από πολυανθεκτικό νεφρωσικό σύνδρομο και ακολουθεί μία αρκετά αυστηρή δίαιτα στην καθημερινότητά του. Αυτή όμως ήταν μία μοναδική μέρα, ήταν η μέρα του και θα έκανε και θα έτρωγε ό, τι ποθούσε η καρδούλα του! Ο νεαρός μας, είναι φανατικός gamer κι έχει τρέλα με την Apple. Ξέρει τα πάντα για την εταιρεία, ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις και τις αναβαθμίσεις που γίνονται στο λογισμικό και γενικά τον συναρπάζει το πόσο προηγμένα τεχνολογικά είναι τα προϊόντα της. Η ευχή του, λοιπόν, δε θα μπορούσε να ήταν άλλη από το να αποκτήσει έναν υπολογιστή iMac. Θεωρεί ότι είναι ο πιο «επιβλητικός υπολογιστής» (δικά του λόγια), εξοπλισμένος με επεξεργαστές τελευταίας γενιάς και τα πιο πρόσφατα γραφικά υψηλής απόδοσης, που θα κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο διαδραστικό και αληθινό. Παράλληλα, θα τον βοηθήσει και με τις εργασίες του στο σχολείο, καθώς μεγάλο μέρος των εργασιών από διάφορα μαθήματα γίνεται πλέον ηλεκτρονικά.

Το κυριότερο όμως είναι πως όσο περιέγραφε την ευχή του, στη σκέψη και μόνο πως θα μπορεί να περνάει με αυτόν τον τρόπο χρόνο με τους φίλους του, ένα υπέροχο χαμόγελο φώτιζε το πρόσωπό του. Μετά το γεύμα με την οικογένειά του στο εστιατόριο, υποδέχθηκε τους φίλους του σε σουίτα του ξενοδοχείου, όπου μέσα από ένα κυνήγι θησαυρού που τον ενθουσίασε, έφτασε στον πολυπόθητο υπολογιστή. Ακολούθησε πάρτι, όπου τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας με τα μπαλόνια, μιλώντας για τον iMac και απολαμβάνοντας τον Θάνο, που έπαιξε και μπουζούκι!

Στο τέλος της ημέρας, ο Θάνος μάς αποχαιρέτησε με τη φράση: «Ήταν τόσο πολύ καλύτερο από ότι είχα φανταστεί! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ!»

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ολ. Καραγιάννη και Π. Χαλυβοπούλου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Hyatt Regency Thessaloniki, Limousines Greece VIP Services, xatzidakis.gr (φωτογράφηση), Ζαχαροπλαστείο Farina Casa

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).