Ο Θανάσης είχε ευχηθεί στη νεράιδά του να κάνει προπόνηση με την ομάδα του Oλυμπιακού! Είναι φανατικός φίλαθλος, και θέλησε να ζήσει την εμπειρία του γηπέδου από την πρώτη γραμμή!

Η οικογένεια έφτασε στο προπονητικό κέντρο του Oλυμπιακού στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη στις 10 το πρωί με την ανυπομονησία όλων, και ειδικά του Θανάση, να είναι στα ύψη. Οι άνθρωποι της ομάδας τούς  υποδέχθηκαν με  πολλή χαρά και φροντίδα και μπήκαν κατευθείαν στο γήπεδο. Ο Θανάσης και ο αδελφός του φορούσαν ήδη τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού που είχαν, και ένιωθαν πολύ περήφανοι και πολύ χαρούμενοι που σε λίγη ώρα θα έβλεπαν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Η ημέρα της επίσκεψής τους διόλου τυχαία: η ομάδα έκανε την πιο σημαντική προπόνηση της εβδομάδας ενόψει του αγώνα που είχε. Ο προπονητής άρχισε να εξηγεί στον Θανάση και τον αδερφό του το πρόγραμμα της προπόνησης και ποιες ασκήσεις ακριβώς θα έκαναν οι παίκτες, και στη συνέχεια τους έδωσε τα δώρα τους: μία μπλούζα για τον Γιώργο και μία πλήρη στολή με μπάλα για τον Θανάση. Έκπληκτοι είδαν ότι οι μπλούζες τους έγραφαν τα ονόματά τους και είχαν τυπωμένα τα αγαπημένα τους νούμερα!

Είχε φτάσει η μεγάλη στιγμή γνωριμίας με τους παίκτες! Τα παιδιά χαιρέτησαν έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές την ώρα που έμπαιναν στον προπονητικό χώρο, και μετά από εκείνους μπήκαν και τα ίδια για μια μικρή προπόνηση. Ο Θανάσης και ο Γιώργος έπαιξαν πασούλες με τους παίκτες, αλλάζοντας πολλές μπαλιές  υπό την καθοδήγηση του προπονητή! Στο τέλος της προπόνησης μαζεύτηκε όλη η ομάδα, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τα παιδιά. Ήταν η ευκαιρία τους να ρωτήσουν ό,τι ήθελαν και έτσι έκαναν!

Και ενώ ετοιμαζόμασταν να φύγουμε, ξάφνου, βλέπουμε τον Θανάση και τον Γιώργο να παίζουν με 4 παίκτες, που συνέχιζαν μόνοι τους να προπονούνται σε ένα περίεργο για τις νεράιδες τραπέζι. Σε κλάσματα δευτερολέπτου και χωρίς να γνωρίζουν τη γλώσσα, τους είδαμε να ανταλλάσσουν βλέμματα συγκατάθεσης και να οδηγούνται από τους παίκτες στα αποδυτήρια. Επιστρέφοντας το χαμόγελό τους ήταν τεράστιο για τα λάφυρα της επίσκεψης… 2 ζευγάρια γάντια τερματοφύλακα ήταν αυτά που κρατούσαν με ευλάβεια και καμάρωναν!

θερμά την Mitsis Grand Hotel – Mitsis Company A.E. για τη διαμονή και τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Χρυσούλα Σπανού, Μαρία Τσική

τους χορηγούς σε είδος: ΠΑΕ Ολυμπιακός, Grand Hyatt Athens, K Grill, Adidas, Passarella, Bombs Balloons, ΚΥΠΕΛΛΑ ΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. (Sissy), Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!