Η ευχή του Θανάση μας ήταν να αποκτήσει ένα δωμάτιο έτοιμο για εντατικό gaming! Βέβαια, δεν ήθελε και να αφήσει απέξω την αγαπημένη του ομάδα…  Το καινούριο του δωμάτιο gaming, λοιπόν, επέλεξε να έχει και στοιχεία του ΠΑΟΚ. Ήθελε επιτέλους να έχει τον δικό του όμορφο χώρο, να μπορεί να νιώθει άνετα και να έχει και ένα ωραίο μέρος να υποδέχεται τους φίλους του, όταν τον επισκέπτονται στο σπίτι.

Από την αρχή της γνωριμίας μας, μας είχε απαριθμήσει όλες τις λεπτομέρειες που είχε φανταστεί να στολίζουν το δωμάτιό του: Ήθελε, λοιπόν, το γκρι και το άσπρο, που κυριαρχούσαν και στο παλιό του δωμάτιο, να «αγκαλιάζουν» αντίστοιχα και το καινούριο. Τα έπιπλα ήθελε να είναι άσπρα, για να ταιριάζουν με τα χρώματα, ενώ ήθελε και led φώτα να «φωταγωγούν» όλες τις γωνιές του. Φυσικά, δεν παρέλειψε να μας αναφέρει και την αγάπη του για τις φιγούρες funky pop από τα παιχνίδια που παίζει στο playstation και στον υπολογιστή.

Η εκπλήρωση της ευχής του Θανάση θα ήταν εντελώς απροσδόκητη, καθώς οι καλές του νεράιδες είχαν φροντίσει όλες οι εργασίες να γίνουν όσο έλειπε στο φοιτητικό του σπίτι. Την ημέρα που θα γυρνούσε σπίτι του, για τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα αντίκριζε το ολοκαίνουριο περιβάλλον του και την μεγάλη έκπληξη!

Όταν η πόρτα του δωματίου του άνοιξε, έμεινε να κοιτάει χαμένος και με ανοιχτό το στόμα. Δεν πίστευε στα μάτια του! Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι πλέον εκεί θα κοιμόταν και θα μάζευε τους φίλους του… ότι πλέον θα είχε τον δικό του χώρο!

Όλα τα αντικείμενα της αγαπημένης του ομάδας τα χάρηκε λίγο περισσότερο, καθώς είναι φανατικός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Η οικογένειά του ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη που έβλεπε τον Θανάση να χαμογελά με την ψυχή του. Ένα παιδί που πέρασε πολλά αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω, ένας πραγματικός μαχητής ζωής.

θερμά την Lay’s για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ναταλία Θεοδώρου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, MyIkona, Craftbox, Δώδεκα Printings, Gtattoo, Kentia, Intralink Logistics, Koupakoupa, ΠΑΟΚ Π.Α.Ε., Αll About Led, Smart Gadget, Wood n Craft, Zproject, Soula Sweets

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!