Θυμάστε τον πρίγκιπα της Ειρήνης στον περίπατο του Μαΐου; Ναι! Είναι ο Θάνος και είναι κι αυτός παιδί ευχής!

Ο Θάνος, πριν γίνει συμπρωταγωνιστής του περιπάτου μας, ζήτησε από τις νεράιδες μια παιδική χαρά. Και οι νεράιδες δεν έφυγαν στιγμή από κοντά του. Ήταν δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών του! Αφού, λοιπόν, η Ειρήνη στέφθηκε βασίλισσα επίσημα, αλλά και ανεπίσημα, είχε έρθει και η στιγμή του Θάνου! Και εννοείται πως η πριγκίπισσά του δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκπλήρωση της ευχής του.

Την ημέρα της ευχής του, οι νεράιδες τον αιφνιδίασαν! Ο Θάνος ετοιμάστηκε, έβαλε τα καλά του και βγήκε έξω για να δει πρώτη φορά την παιδική χαρά του ολοκληρωμένη. Εκτός από την παιδική χαρά του, όμως, στη μέση του χωραφιού είδε και τον αγαπημένο του ήρωα. Όπως ήταν αναμενόμενο, αιφνιδιάστηκε! Γρήγορα, όμως, κατάλαβε ότι την ημέρα της ευχής του όλα είναι δυνατά και έτρεξε στην αγκαλιά του!

Η παιδική χαρά γέμισε με μικρούς και μεγάλους φίλους και συγγενείς του Θάνου. Τα εγκαίνια είχαν αρχίσει και επίσημα! Όλα πήραν ζωή: οι κούνιες με την αναρρίχηση, το τραμπολίνο, η τραμπάλα, μια σούστα άλογα και μια πισίνα με μπαλάκια, ένα σπιτάκι με δραστηριότητες και ένα κόκκινο τρενάκι. Στην είσοδο, η νεράιδά του, με ένα ξωτικό, είχαν φτιάξει μια πολύχρωμη ταμπέλα με το όνομά του, ενώ ένας χαριτωμένος νάνος, γιρλάντες με τα αστέρια της ευχής, φωτάκια και πολύχρωμα φαναράκια και μια πινιάτα συμπλήρωναν το τοπίο!

Ο Θάνος διασκέδαζε, έτρεχε, γελούσε, ενώ στο παιχνίδι με το αερόστατο που κρυβόταν από κάτω, για μια στιγμή άφησε το χέρι του αγαπημένου του ήρωα, σαν να ξεχάστηκε και γύρισε γρήγορα και τον αγκάλιασε… Ήταν μια στιγμή… ξεχωριστή! Οι δυο τους ανακάλυπταν τα δώρα που του είχαν αφήσει οι νεράιδες και είχαν γίνει πλέον κολλητοί.

Παιχνίδι στο παιχνίδι, η ώρα πέρασε. Άρχισε να βραδιάζει. Είχε έρθει η στιγμή του αποχαιρετισμού! Η πρώτη από τις υπέροχες ημέρες στην παιδική χαρά του Θάνου έφτασε στο τέλος της! Μία νέα μέρα όμως με περισσότερη δύναμη για τον μικρό μας ήρωα είχε ξεκινήσει!

 

Η ευχή του Θάνου μας εκπληρώθηκε με την πολύτιμη προσφορά του ΟΠΑΠ και της ενέργειας MAD FOR A CAUSE: Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Λένα Καφρίτσα, Ναταλία Θεοδώρου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Olympic ETE M.A.E., VITEX A.E., Hotel Makedonia, Hotel Asteras, Σταύρος Βλαχάκης, Φωτογραφικές Αναζητήσεις Νίκος Μπιλιούρης & Μαρία Σταυριανίδου, Παναγιώτης Κλεισιάρης, piniata.gr, Craft Box, Myikona

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Soula Sweets, RENTACARKATERINIS.GR ΕΕ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!