Ο Θάνος είναι ένα εκφραστικό, χαρούμενο παιδί. Tο όνειρό του ήταν να ταξιδέψει στη Disneyland, για να ζήσει αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους του ήρωες των κινουμένων σχεδίων.

Όπως συνέβη και με πολλές ακόμη ευχές μας που αφορούσαν ταξίδια, οι συνθήκες ανέκοψαν την προσμονή του. Αποφάσισε πως ήταν πιο σημαντικό για αυτόν να ζήσει τη μοναδική εμπειρία της εκπλήρωσης της ευχής του άμεσα και δεν ήθελε να περιμένει πολλούς μήνες μέχρι να καταστεί δυνατό να ταξιδέψει. Όταν εκπληρώθηκε η ευχή του αδερφού του, και βλέποντας τη χαρά του, αποφάσισε να αλλάξει την ευχή του. Ζήτησε, λοιπόν, από τις νεράιδες να του φέρουν το ολοκαίνουριο PlayStation 5, μαζί με τα αγαπημένα του παιχνίδια!

Αν και βρισκόμασταν εν μέσω καραντίνας, οι νεράιδες ήταν αποφασισμένες να κάνουν την ευχή του γλυκού Θάνου, ιδιαίτερα ξεχωριστή! Η μεγάλη αγάπη του Θάνου είναι η μαγειρική. Καταπιάνεται με διάφορες συνταγές για ξεχωριστά φαγάκια και γλυκά και ονειρεύεται, όταν μεγαλώσει, να γίνει μεγάλος σεφ και να έχει το δικό του μοναδικό πιάτο με το όνομά του. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τους γονείς του για το αν θα σπουδάσει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό!

Η αγαπημένη του νεράιδα, λοιπόν, κανόνισε μια τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom, με δύο εξαιρετικούς σεφ, τον Χρόνη Δαμαλά και τον Μανώλη Παπουτσάκη. Και οι δύο δέχτηκαν με χαρά να μοιραστούν τα μυστικά τους με τον Θάνο. Ο μικρός όταν τους είδε, δεν πίστευε στα μάτια του! Άρχισε να τους βομβαρδίζει με ερωτήσεις και να ζητάει πληροφορίες για τα πάντα. Του πρότειναν και ποιο θα έπρεπε να είναι το πιάτο υπογραφής του!

Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, έφτασε μία άλλη νεράιδα φορτωμένη με πακέτα, τούρτα και φαγητό, συμπεριλαμβανομένου και του αγαπημένου του: σαλιγκάρια! Η έκπληξη του Θάνου ήταν τεράστια, καθώς δεν γνώριζε ότι θα εκπληρωνόταν η ευχή του εκείνη τη μέρα. Ο μικρός χοροπηδούσε και χόρευε από τη χαρά του. Άρχισε να ξετυλίγει τα δώρα του και να ψάχνει αν ήταν ανάμεσά τους και το PS5. Όταν το ανακάλυψε ενθουσιάστηκε, δεν ήξερε πως να εκφράσει την τόση χαρά του!

Ο Θάνος από την υπερένταση δεν κοιμήθηκε εκείνο το βράδυ…


τους εθελοντές μας: Ειρήνη Τριανταφυλλίδου, Άννα Μάνογλου

τους χορηγούς σε είδος: PlayStation Greece & Adriatic / Sony Hellas, Χαρούπι, ζαχαροπλαστείο Μίλτος, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)