Η ομάδα του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έτρεξε για να χαρίσει δύναμη σε παιδιά ευχής

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018  πραγματοποιήθηκε ο 7oς Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετείχε για ακόμα μια χρονιά ως ένας από τους συνεργαζόμενους φορείς Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης. Η ανταπόκριση των δρομέων μας στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική και όλοι μαζί τρέξαμε για καλό σκοπό διαδίδοντας το μήνυμα του Οργανισμού «Μοιράσου και εσύ τη μεταμορφωτική δύναμη μιας ευχής». Ήταν μια αληθινή γιορτή ελπίδας, για όλους εμάς που πιστεύουμε ότι μία ευχή μπορεί να μεταμορφώσει τις ζωές παιδιών και των οικογενειών τους την ώρα της πιο σκληρής δοκιμασίας. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους χορηγούς – υποστηρικτές μας καθώς και όλους τους δρομείς που συμμετείχαν, για την έμπρακτη υποστήριξή τους: Marketing Club, Veltio, Union Optic, inart, Vfm.

Τα έσοδα από τη συμμετοχή μας στον 7o Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Image result for καρδια Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δρομείς που έτρεξαν με την ομάδα του Οργανισμού μας και έφεραν περισσότερα παιδιά πιο κοντά στο όνειρό τους. Image result for καρδια