«Ήταν όλα εξαιρετικά! Μακάρι όλοι οι άνθρωποι πάνω στη γη να ήταν τόσο πρόσχαροι, όσο οι εθελοντές σας. Μας συγκινήσατε και μας κάνατε να σκεφτόμαστε με ποιόν τρόπο μπορούμε και εμείς, από τη μεριά μας, να βοηθάμε στην εκπλήρωση ευχών και άλλων παιδιών. Η κόρη μας από εδώ και στο εξής θα πηγαίνει με περισσότερη χαρά στις θεραπείες της και θα πιστεύει στα θαύματα!»

Αυτά τα τόσο όμορφα λόγια της μαμάς, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας κάνοντας περισσότερα παιδιά, όπως η Θεώνη, ευτυχισμένα! Είναι μεγάλη ευθύνη να προσπαθείς καθημερινά να δίνεις το 100%  του εαυτού σου, ώστε κάθε ευχή να είναι ξεχωριστή και ακριβώς έτσι, όπως την είχε ονειρευτεί κάθε παιδί. Το να γνωρίσει ένα 4χρονο κοριτσάκι τον Κωνσταντίνο Αργυρό ίσως και να φαντάζει εύκολο να γίνει… Στο Κάνε-Μια-Ευχή όμως, δεν μας απασχολεί ο βαθμός δυσκολίας, αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι κάθε, μα κάθε ευχή να είναι μια υπέροχη εμπειρία! Μια εμπειρία που θα μεταμορφώσει τη ζωή του παιδιού, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα παραμείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη του παιδιού, αλλά και όλης της οικογένειας.
Έτσι ακριβώς κάναμε και για τη Θεώνη μας, που πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία. Φροντίσαμε κάθε λεπτομέρεια από το χώρο που θα φιλοξενούσε την οικογένεια κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, μέχρι τις απαραίτητες προετοιμασίες ώστε να είναι η Θεώνη πανέτοιμη για τη «μεγάλη συνάντηση». Το κομμωτήριο ήταν μόνο η αρχή… ακολούθησε μανικιούρ, που το είχε ζητήσει ειδικά η μικρή μας «δεσποινίδα» και φυσικά η επιμέλεια της γκαρνταρόμπας της. Όλα αυτά μαζί με το αστραφτερό χαμόγελο, πραγματικής ευτυχίας στο πανέμορφο προσωπάκι της Θεώνης μας, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία… και έφτασε η πολυπόθητη στιγμή που τόσο καιρό ονειρευόταν! Η Θεώνη μας βρέθηκε επιτέλους στο καμαρίνι του Κωνσταντίνου και για περισσότερες από 3 ώρες δεν ξεκόλλησε από την αγκαλιά του! Τον κοιτούσε, του χαμογελούσε και εκείνος της φιλούσε το χέρι, της χάιδευε τα μαλλιά… Ήταν απόλυτα προσηλωμένος στη Θεώνη εκφράζοντας και αυτός με τη σειρά του την αγάπη του, με ένα πανέμορφο κολιέ σε σχήμα καρδιάς, που της προσέφερε. Μαζί με μία γλυκιά υπόσχεση.. «Όταν θα με χρειάζεσαι δίπλα σου, θα ακουμπάς την καρδιά και εγώ θα είμαι εκεί…» Η Θεώνη του ακούμπησε το χέρι, χαρίζοντάς του ένα ακόμη πιο εκθαμβωτικό χαμόγελο! Ένα χαμόγελο απόλυτης ευτυχίας, που φώτισε όλους εμάς που είχαμε την τιμή και τη χαρά να μοιραστούμε την ξεχωριστή ημέρα της Θεώνης μαζί της… και όπως καταλαβαίνετε, το κολιέ αυτό δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από το λαιμό της!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Χ. Πατούνη και Β. Γιαννακοπούλου, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που ανταποκρίθηκε άμεσα για την εκπλήρωση της ευχής της Θεώνης και για την αγάπη που έδειξε προς τη μικρούλα μας, καθώς και το κέντρο Fantasia για τη φιλοξενία!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Accessorize, Airbnb, Bee-Party, Gino Hairandmore, Kύπελλα Νίκη, Spiti Neat Eat, Χtreme Stampas, Ζαχαροπλαστεία Melosa

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).