Οι αληθινοί φίλοι πάντοτε βρίσκουν τρόπους να διασκεδάζουν μαζί ακόμα και από απόσταση. Έτσι έμαθε σιγά-σιγά και ο Θ. να επικοινωνεί και να διασκεδάζει με τους φίλους του… από απόσταση! Είναι ένα ενθουσιώδες, έξυπνο και κοινωνικό παιδί, το οποίο λατρεύει να περνάει χρόνο με τους πιο αγαπημένους του φίλους. Η ασθένειά του άλλαξε την καθημερινότητα του και με τις οδηγίες των γιατρών ο Θ. άρχισε να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι και το νοσοκομείο. Τίποτα, όμως, δεν μπορούσε να τον αποκόψει από τους συμμαθητές του, με τους οποίους συνέχισε να μιλάει και να παίζει, απλά αυτή την φορά μέσω των αγαπημένων του online παιχνιδιών.

Έτσι, όταν ήρθε η στιγμή να κάνει τη δικιά του βαθύτερη ευχή, που θα του έδινε αυτή τη δύναμη που χρειάζεται για να συνεχίσει να παλεύει, ζήτησε ένα gaming setup. Οι νεράιδες στρώθηκαν στη δουλειά για να του παραδώσουν ένα ολοκληρωμένο setup, ιδανικό για να κάνει την παραμονή του στο σπίτι και τις επικοινωνίες με τους φίλους του πιο εύκολες και ευχάριστες.

Η εκπλήξεις δεν σταμάτησαν απλά στο setup. Προκειμένου να γλυκάνει η αναμονή του διοργανώθηκε μια μοναδική βόλτα με Ferrari! Ο Θ. μπήκε για πρώτη φορά σε ένα από τα αυτοκίνητα που συναντούσε μόνο στα αγαπημένα του παιχνίδια. Με ένα συγκρατημένο χαμόγελο, μπήκε στη Ferrari και έκανε τη βόλτα της ζωής του! Επιστρέφοντας στο σπίτι, περίμενε πως και πως την επόμενη μέρα, αφού πλέον αισθανόταν πως η εκπλήρωση της ευχής του πλησίαζε.

Ώσπου μια μέρα, δύο ξωτικά του χτύπησαν την πόρτα «Καλησπέρα! Από τον νεραϊδόκοσμο ερχόμαστε για να εκπληρώσουμε μια ευχή!». Εκείνη την μέρα ο Θ. απέκτησε το μοναδικό πράγμα που επιθυμούσε, αμέτρητα χαμόγελα, και δύο μαγικούς φίλους. Το χαμόγελό του πρόδιδε πως η νεράιδά του είχε κάνει καλή δουλειά. Τόσο μεγάλη ήταν η χαρά του που έψαχνε το κατάλληλο τραγούδι για να χορέψει μαζί με τις νεράιδες και τα ξωτικά.

Ο Θ. πλέον θα μπορούσε να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια με τους φίλους του και να μην χάνει λεπτό από τη διασκέδαση μαζί τους.

θερμά τη L’Oréal Hellas για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ήβη Πολυχρονιάδου, Νατάσα Βασίλείου, Μαρία Κάναβα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Skiathoslife.gr, Dafni’s Sweets, Μεταφορική Μουρκογιάννη, La Nonna Pizza Al Metro, Μάκαρης, Κυράνης Κώστας

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!