Ο Θ. ήξερε ποια θα ήταν η ευχή του, πριν ακόμα γνωρίσει τις νεράιδες του. Το όνειρό του ήταν να αποκτήσει το δικό του gaming laptop συγκεκριμένης εταιρείας. Ένας γλυκός, σοβαρός και ντροπαλός έφηβος, με τεράστια αγάπη για την τεχνολογία, τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει άλλωστε; Ένας δυνατός υπολογιστής θα του δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει να πειραματίζεται με τον προγραμματισμό, που αγαπάει τόσο. Και φυσικά, ένας φορητός υπολογιστής, θα του επιτρέπει να τον έχει παντού μαζί του, αφού τον επόμενο χρόνο μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσει για τις σπουδές του. Ο στόχος του είναι να περάσει στην Ιατρική.

Αν και πάντα το είχε στο μυαλό του, ωστόσο η δική του εμπειρία στο νοσοκομείο το ενίσχυσε, αφού, όπως είπε στις νεράιδες έχει να θυμάται την παραμονή του εκεί ως μια περίοδο που του έμαθε πολλά. Η μαμά του, όταν επικοινώνησε με τις νεράιδες ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη, αφού γνώριζε ήδη ποια θα ήταν η ευχή του, και την ανησυχούσε το υψηλό κόστος των υπολογιστών της συγκεκριμένης εταιρείας. Οι νεράιδες έψαξαν πολύ, και ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Θ., για να βρεθεί το κατάλληλο laptop, που θα του επέτρεπε να το παίρνει μαζί του, να παίζει παιχνίδια και να το έχει για τη σχολή του.

Οι νεράιδες δεν ήθελαν να τον απογοητεύσουν, αφού είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη συγκεκριμένη μάρκα, κι έτσι έκαναν τα αδύνατα δυνατά, για να καταφέρουν να βρουν αυτό που ο Θ. ονειρευόταν. Και, φυσικά, τα κατάφεραν!

Μόλις τα είχαν όλα έτοιμα, άρχισαν να καταφθάνουν στο σπίτι του μία-μία οι εκπλήξεις. Πρώτα το γραφείο, η gaming καρέκλα και όλα τα περιφερειακά του υπολογιστή, gaming ποντίκι και πληκτρολόγιο με επιλογή χρωματισμού RGB, ηχεία, ακουστικά και πόσα άλλα. Μετά σειρά είχαν τα δώρα του, διαλεγμένα από τις νεράιδες με πολλή αγάπη.

Και τέλος φυσικά ήρθε η μέρα της παράδοσης του πολυαναμενόμενου laptop! Η αγαπημένη του νεράιδα τα είχε φροντίσει όλα, ώστε αυτή η μέρα να του μείνει αξέχαστη. Έφτασαν στο σπίτι του παραδοσιακά γλυκίσματα κι εδέσματα, μαζί με την αγαπημένη του γεύση τούρτας, cheesecake! Ο Θ. ήταν ενθουσιασμένος με όλα, αλλά όταν πήρε στα χέρια του το laptop, δε μπορούσε να κρύψει την ευτυχία που διαγραφόταν ολοφάνερα στο πρόσωπό του. Η νεράιδα του σε βιντεοκλήση, έβλεπε ένα αναγεννημένο παιδί, με μάτια να λάμπουν και αφοπλιστικό χαμόγελο. Ο Θ. δεν ήξερε πώς να εκφράσει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του. Έλεγε συνέχεια πως το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, και τα δάκρυα χαράς του συγκίνησαν όλους όσοι έγιναν μάρτυρες της μαγείας που μόνο μια ευχή μπορεί να προσφέρει.

τους χορηγούς σε είδος:  MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!