Η καθημερινότητα της Ιωάννας έχει αλλάξει ραγδαία τους τελευταίους μήνες. Το νοσοκομείο και οι θεραπείες έχουν λάβει πρωταρχική θέση στην καθημερινότητά της, στερώντας τις στιγμές ξεγνοιασιάς. Εκείνη, όμως, δεν σταματάει να μάχεται και να παλεύει καθημερινά. Είναι ένα παιδί δυνατό και αισιόδοξο! Ένα από τα χόμπι της είναι η φωτογραφία… Κάπως έτσι, μας οδήγησε να ανακαλύψουμε και τη μεγαλύτερή της επιθυμία: Αυτό που θα της έδινε τεράστια χαρά θα ήταν ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας, μας είπε, καθώς θα της έδινε ανά πάσα στιγμή την ευκαιρία να φωτογραφίζει και να φωτογραφίζεται ανελλιπώς!

Η Ιωάννα ανυπομονούσε και μετρούσε τις ημέρες! Μία όμορφη μέρα ένα βανάκι παρέλαβε εκείνη και την οικογένειά της με προορισμό ένα θεματικό escape room με τον αγαπημένο της ήρωα, τον Harry Potter.

Ήταν έτοιμη να απαντήσει σε κάθε γρίφο και να λύσει κάθε μυστήριο, προκειμένου να αποκτήσει το πολυπόθητο κινητό. Κάθε σωστή απάντηση την έφερνε όλο και πιο κοντά σε αυτό που ήθελε, κερδίζοντας όλα τα εξαρτήματα για το κινητό της. Φυσικά, κατάφερε και έφτασε στο τέλος του δωματίου. Η κλειστή πόρτα τής αποκάλυψε ένα μονοπάτι από… αστέρια! Στο τέλος του; Την περίμενε υπομονετικά το καινούριο της κινητό!

Και επιτέλους, μετά από τόσες ημέρες ανυπομονησίας, η ευχή που έκανε πρωί-βράδυ βρισκόταν εκεί μπροστά της! Η Ιωάννα δεν ήθελε καν να ανοίξει τη συσκευασία του κινητού. Το πρόσεχε τόσο πολύ που δήλωσε ότι θα το ανοίξει στο κρεβάτι της, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος να της πέσει κάτω και να σπάσει!

Η ξεχωριστή αυτή ημέρα συνέχισε με τα αγαπημένα της πρόσωπα σε ένα όμορφο περιβάλλον με χαρά και ενθουσιασμό για την όμορφη εμπειρία που είχε βιώσει. Η ευχή της είχε εκπληρωθεί! Πλέον, η μικρή μας μαχήτρια γνωρίζει πολύ καλά ότι όλα είναι δυνατόν να συμβούν και ότι ακόμα και τα πιο άπιαστα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

τους χορηγούς σε είδος: Cosmote, THE LOCK ESCAPE GAMES, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, Myikona, Craftbox

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!