Το μεγάλο πάθος της Ιωάννας είναι το editing και η επεξεργασία βίντεο, στα οποία και καταφέρνει να δίνει κάθε φορά τον δικό της μοναδικό χαρακτήρα! Έτσι, ζήτησε από τις νεράιδες να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορεί να κατεβάζει προηγμένες εφαρμογές editing και να φτιάχνει βίντεο όλων των ειδών σε χρόνο ντετέ!

Πριν αποκαλύψουμε στην Ιωάννα το ολοκαίνουριο κινητό της, της είχαμε κανονίσει μια επίσκεψη σε εξειδικευμένο studio, ώστε να μάθει από τους ειδικούς όλα τα μυστικά του επαγγέλματος! Αρχικά, ήταν λίγο ντροπαλή, αλλά όσο περνούσε η ώρα και της εξηγούσαν λεπτομερώς ό,τι έπρεπε να ξέρει για το editing, η περιέργειά της εξαπτόταν όλο και περισσότερο μαζί με τον ενθουσιασμό της!

Γεμάτη πια χρήσιμες γνώσεις, η Ιωάννα ήταν πανέτοιμη και για την υπόλοιπη ημέρα. Η επόμενη στάση της; Το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων! Μαζί με τους εθελοντές μας και όλη την οικογένειά της, δεν άφησε έκθεμα για έκθεμα, γωνιά για γωνιά χωρίς φωτογραφίες και βίντεο. Μάλιστα, μέσα στη χαρά της η Ιωάννα μάς αποκάλυψε ότι είχε καταφέρει να ξεγελάσει τις νεράιδές της, ώστε να της αποκαλύψουν όλο το πρόγραμμα της ημέρας της ευχής της!

Όσο περνούσε η ώρα, η προσμονή μεγάλωνε! Έτσι, καθώς πλησιάζαμε τον τελευταίο μας προορισμό όπου και μας περίμενε το πολυπόθητο κινητό, η Ιωάννα δεν κρατιόταν! Μόλις φτάσαμε, έτρεξε και άρχισε να ξετυλίγει ένα-ένα τα δώρα της τα οποία περιείχαν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το κινητό της. Έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό όταν ξετυλίγοντας εμφανίστηκαν τα νέα της Airpods! Σιγά σιγά έφτασε στο τελευταίο πακέτο… Σαν να το ήξερε, είχε αφήσει το κινητό τελευταίο. Κρατούσε τη μεγαλύτερη έκπληξη για το τέλος, θα έλεγε κανείς! Μόλις είχε βγάλει κάθε ίχνος περιτυλίγματος, έβγαλε το κινητό από το κουτί του και άρχισε να το περιεργάζεται… Ήξερε ότι δεν κρατούσε στα χέρια της ένα απλό κινητό, αλλά το νέο της εργαλείο, τη μεγαλύτερή της επιθυμία!

την Lay’s για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Πέγκυ Παπανδρέου, Διονύσης Μπογδάνος

τους χορηγούς σε είδος: Cosmote, Μουσείο Ψευδαισθήσεων, Το Λοκάλι, Slim Bites, bad.luck Productions, Fresh Line, Master Fireworks & Balloons, Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!