«Μαγεμένη από την πριγκίπισσα Έλσα και την «παγωμένη» ιστορία της, η Ιωάννα αποφάσισε να ζήσει αυτή την εμπειρία και να ταξιδέψει στο παγωμένο βασίλειο της Frozen.

Με μεγάλη αγωνία και προσμονή έως την ημέρα της ευχής της, καθημερινά έκανε πρόβες στον καθρέφτη το χορό της Έλσας. Κάτι που δεν ήταν καθόλου δύσκολο για την αγωνίστρια μας, καθώς λατρεύει το χορό και τη μουσική!

Την είδα να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο που την μετέφερε και ήταν τόσο λαμπερή και χαριτωμένη. Μέχρι να χαθεί η φιγούρα της στο δωμάτιο που θα μεταμορφωνόταν σε Έλσα, ήρθαν στο νου μου εικόνες από τον τόπο και την καθημερινότητα της. Μοντέρνος χορός, κολυμβητήριο, ρυθμική, ήταν οι εξωσχολικές δραστηριότητες της. Ανυπομονούσε καθημερινά να πάει στο σχολείο με τους συμμαθητές της, να σηκωθεί στον πίνακα να λύσει τις ασκήσεις του αγαπημένου της μαθήματος, που είναι τα μαθηματικά. Και φυσικά στα διαλείμματα να έπαιζαν κρυφτό, μέχρι να ακούσουν το κουδούνι! Πόσο της έχουν λείψει όλα αυτά λόγω των περιορισμών της ασθένειάς της! Και σα να μην έφτανε αυτό, η πανδημία την περιόρισε ακόμη πιο πολύ…

Βγήκε από το δωμάτιο μεταμόρφωσης της και μας θάμπωσε όλους… Όμορφη, μαγευτική, λαμπερή! Ίδια η Έλσα, βγαλμένη από το παραμύθι! Όχι, όχι… ήταν ακόμη πιο όμορφη! Ανέβηκε στο άλογο που θα την μετέφερε στο κάστρο της. Εκεί που την περίμεναν όλοι να λάμψει και να κηρύξει την έναρξη της γιορτής. Οι περιορισμοί δεν επέτρεψαν σε όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους να βρίσκονται κοντά της. Μα δεν πτοήθηκε. Μια live αναμετάδοση της ευχής της στα social media, έδωσε την ευκαιρία σε φίλους και γνωστούς της, να νιώσουν σα να βρίσκονται εκεί ανάμεσα στο μαγεμένο παραμύθι της!

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν μοναδικές. Από όλα αυτό που χάρηκε πιο πολύ ήταν ο χορός με τις λιγοστές φίλες της και τους γονείς της. Ο υπέροχος χορός της, με λεπτομερείς κινήσεις, είναι που με έκανε να ταξιδέψω σε έναν κόσμο μαγικό! Με πριγκίπισσες, νεράιδες και ξωτικά, που μοιράζουν απλόχερα καλοσύνη και χαρά!

Ένα γλυκό φιλί και μια σφιχτή αγκαλιά από την μικρή Έλσα, ήταν ό,τι χρειαζόμουν εκείνη την ώρα. Όμως, θα κάνω υπομονή γι’ αυτή την αγκαλιά, που τόσο την έχω ανάγκη… Θα κάνω υπομονή να περάσει η  πανδημία και να μπορώ να αγκαλιάζω ξανά, χωρίς να το σκέφτομαι αυτά τα παιδιά που τόση δύναμη μου χαρίζουν!» λόγια νεράιδας

θερμά την ΧΜ για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Ήβη Πολυχρονιάδου, Άρτεμις Τόλλη

τους χορηγούς σε είδος: Σίλια Δραγούνη, Kouvara Riding Club, Gardena, Γεωργία Αβασκαντήρα, Ζήκυρης Φίλιππος, Parties2bRemembered, Simply Classy Event Catering, Studio Di Capelli, Dry Ice Creation, Music Vibes, Memoirs Δελφινάκια, El Deco, Make up Artist Edmea Cara, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)