Μία ευχή σημαίνει πολλά! Μία ευχή για ένα παιδί σημαίνει ακόμα περισσότερα! Είναι η δύναμη που θα το παρακινήσει για να συνεχίζει να μάχεται, να παλεύει, να ελπίζει, να ονειρεύεται! Ποιος από εμάς δεν κάνει όνειρα; Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψουμε σε αυτά. Γιατί το καλό πάντα έρχεται στη ζωή μας! Πάντα!

Έτσι και ο μικρός μας Γιάννης πίστεψε στα όνειρά του! Μας εμπιστεύθηκε! Θέλησε να μας αποκαλύψει αυτό που υπήρχε μέσα στην καρδιά του! Το όνειρό του ήταν να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο δωμάτιο. Ένα δωμάτιο όπου η φαντασία του δε θα έχει περιορισμούς! Εκεί όπου το παιχνίδι θα είναι ατελείωτο και οι αγαπημένοι του ήρωες σύντροφοι στις πιο απίθανες περιπέτειες! Σε έναν κόσμο τόσο μαγικά δικό του, που σε πολλούς θα φάνταζε ασύλληπτος.

Το βασικό στοιχείο του δωματίου του ήθελε να είναι ο αγαπημένος του υπερήρωας, Spider-Man! Είναι ο ήρωας στον οποίο ο μικρός μας πρωταγωνιστής θέλει να μοιάσει. Θέλει να είναι όσο γενναίος και ατρόμητος όσο και εκείνος! Να ξεπερνά κάθε εμπόδιο και να μάχεται το κακό. «Υπάρχει ένας ήρωας κρυμμένος μέσα σε όλους». Και με βάση αυτό το ρητό, ο Γιάννης μας συνεχίζει να μάχεται και να προχωρά μόνο μπροστά!

Οι νεράιδες των δωματίων άκουσαν τις ευχές, και με τα μαγικά τους ραβδάκια δημιούργησαν κάτι μαγικό! Τον καινούργιο χώρο του Γιάννη, ο οποίος περίμενε με ανυπομονησία να τον αντικρίσει από την πρώτη στιγμή! Τα ματάκια του μικρού μας  πλημμύρισαν από χαρά όταν μπήκε μέσα στο καινούργιο του δωμάτιο! Ο χώρος γέμισε από χαμόγελα! Ο Γιάννης μας έτρεχε να εξερευνήσει κάθε γωνιά. Μαζί με την αδελφή του φώναζαν όλη την ώρα «ΤΕΛΕΙΟ, ΤΕΛΕΙΟ!». Άρχισαν να παίζουν πάνω στο κρεβάτι, και στη συνέχεια να ανοίγουν τα δώρα από τις νεράιδες τους.

Οι γονείς, πιστοί συνοδοιπόροι και υποστηρικτικοί σε όλη τη διαδικασία, χάζευαν τα μικρά τους με συγκίνηση! Η μανούλα τους στεκόταν στην πόρτα , γεμάτη χαρά, και παρακολουθούσε τις κινήσεις τους. Ύστερα ο Γιάννης μας κάθισε στο καινούργιο του γραφείο, και θέλησε το ευχαριστώ του να μας το μετατρέψει σε πανέμορφες ζωγραφιές! Ζωγραφιές γεμάτες χρώματα και σχέδια! Το δωμάτιο ήταν ακριβώς όπως το είχε φανταστεί! Ο αγαπημένος του ήρωας δέσποζε παντού στους τοίχους. Και κάπως έτσι το όνειρό του βγήκε αληθινό. Γιατί όλες οι ευχές μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

θερμά τα Ok! Anytime Markets για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Κανάβα Μαρία, Βασιλείου Νατάσσα

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, Sticky, KENTIA, Babis Sugar Atelier, Τσιάμης Βαγγέλης- Aρχαιολογική και μουσειακή φωτογραφία, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!