Εύχομαι να συναντήσω τον Valentino Rossi – Ίωνας,14, σάρκωμα Ewing

Ένας ανυπόμονος γλυκός έφηβος! Απόλυτα συνειδητοποιημένος για την ευχή του και με τεράστια αγάπη για τις μηχανές, τους αγώνες MotoGP και τον Valentino Rossi.  “Θέλω να συναντήσω τον Valentino Rossi”, μας εκμυστηρεύτηκε και εμείς ήμασταν έτοιμοι να εκπληρώσουμε το όνειρό του.

Χρειάστηκε να περιμένει αρκετό καιρό, μα ήταν τόσο δυνατή η ευχή του που δεν πτοήθηκε. Περάσαμε «μαζί» όλη τη διάρκεια της θεραπείας του και των χειρουργείων, και σε κάθε τηλεφώνημά μας αναρωτιόταν μήπως είχαμε νεότερα για τη μεγάλη συνάντηση.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και ο Ίωνας ετοίμασε βαλίτσες για την Ιταλία, τη χώρα του αγαπημένου του Valentino. Δεν έβλεπε τη στιγμή να τον συναντήσει, μια και περίμενε τόσο καιρό, και από στιγμή σε στιγμή θα βρισκόταν δίπλα στο ίνδαλμά του.

«Η στιγμή που συνάντησα τον Valentino Rossi ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο, γιατί πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου!», έγραψε στις φόρμες αξιολόγησης της ευχής του. Ήταν ακριβώς όπως την περίμενε και τη βαθμολόγησε με άριστα 10!!! «Ήταν όλα ΤΕΛΕΙΑ» μας είπε!

Η μαμά του δε σταματούσε να μας ευχαριστεί και να μας αγκαλιάζει! Μας είπε ότι το όνειρό του πήρε σάρκα και οστά και τίποτα από όσα έζησε στην Ιταλία δεν το φανταζόταν. Με την επιστροφή του είχε ανακτήσει και την αισιοδοξία του και μετά από 1,5 χρόνο αποχής από το σχολείο, θα είχε γυρίζοντας να μοιραστεί με τους συμμαθητές του μια μοναδική εμπειρία!

θερμά το Passepartout Cafe για την υιοθεσία της ευχής!

τους εθελοντές μας: Αντώνης Σκλαβούνος, Χάρης Πατούνης

τους χορηγούς σε είδος: Aegean

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)