Και ποιος έφηβος δεν ενθουσιάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας; Ο Ι., απόλυτα ενημερωμένος και ειδικός για κάθε μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά, ήξερε ποιο ήταν το ιδανικό κινητό γι’ αυτόν. Μπορεί να σας φαίνεται μια απλή ευχή, αλλά η νεράιδα του Ι. μόνο απλή δεν την έκανε να είναι.

Ακολουθώντας τη διαίσθησή της, χάρισε στον 15χρονο έφηβό μας και την οικογένειά του δύο ξεκούραστες και χαλαρωτικές ημέρες σε ένα μοντέρνο σπίτι. Πριν προλάβουν, όμως, να φτάσουν, δύο άτακτα ξωτικά «τρύπωσαν» μέσα και έκρυψαν το ολοκαίνουριο κινητό του Ι. και όλα του τα αξεσουάρ σε διάφορα μέρη του σπιτιού. Φρόντισαν, όμως, να αφήσουν και ένα σημείωμα με μικρούς γρίφους που η λύση τους “μαρτυρούσε” την τοποθεσία των κρυμμένων αντικειμένων. Πώς θα τους έλυνε ο Ι.; Ιδού το ερώτημα! Οι γρίφοι ήταν εκ ολοκλήρου βγαλμένοι από τον φανταστικό κόσμο του αγαπημένου του παιχνιδιού “League of Legents”!

Ο Ι. κατάλαβε αμέσως τι συνέβαινε και το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού ξεκίνησε. Διάβαζε φωναχτά τα αινίγματα και πήγαινε πάνω-κάτω στο σπίτι ψάχνοντας και ψάχνοντας… Ένα αξεσουάρ πίσω από την κορνίζα, ένα μέσα στο καλαθάκι και σιγά-σιγά το πακέτο ολοκληρωνόταν… Και ναι! Μέσα σε λίγη ώρα είχε καταφέρει να λύσει όλους τους γρίφους! Η ανακάλυψη του καινούριου του κινητού έφερε στην επιφάνεια και ένα ακαριαίο, τεράστιο χαμόγελο!

Όσον αφορά τη συνέχεια, είναι περιττό να σας τη διηγηθούμε. Αυτό το χαμόγελο που έκανε την εμφάνισή του ήταν αρκετό για εμάς! Άλλωστε, πόσο συχνά καταφέρνεις να «κλέψεις» ένα χαμόγελο από ένα έφηβο αγόρι;

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη, Θάνος Παλλίδης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Mobile Spot Δάφνης, Domino’s Pizza, Ζαχαροπλαστείο Χατζηφωτίου MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!