Μια ευχή βγαλμένη από παραμύθι. Ένα παραμύθι, για το οποίο προετοιμαζόταν από καιρό η ηρωίδα μας! Η Ι., με την αδελφή της, είχαν ανέκαθεν ως αγαπημένο τους παιχνίδι να μιμούνται τις αγαπημένες τους πριγκίπισσες. Μάλιστα, πολλές φορές, όταν κοιμούνταν αγκαλιά ονειρεύονταν πως βρίσκονταν σε ένα μαγικό βασίλειο ελεύθερες να παίξουν με τα φορέματά τους. Έτσι και η βαθύτερή της ευχή ήρθε μέσα από τα βάθη της καρδιάς της: να γίνει η αγαπημένη της πριγκίπισσα!

Την ημέρα της εκπλήρωσης, τα κορίτσια έφτασαν σε ένα χώρο γεμάτο χιονονιφάδες και αντίκρισαν το κάστρο τους. Καθώς περιφερόταν ανάμεσα στις χιονονιφάδες, πυκνός καπνός και ομίχλη σκέπαζαν τον χώρο που είχε πλημμυρίσει από μελωδίες των αγαπημένων τους ηρώων. Προκειμένου να τις υποδεχτούν επίσημα, φόρεσαν δύο φορέματα πριγκιπικά και χοροπηδώντας με τις τιάρες στο κεφάλι τους, κατευθύνθηκαν στον χώρο που τις περίμεναν οι δυο πριγκίπισσες.

Τα δύο κορίτσια μας έτρεξαν στην αγκαλιά τους! Τις αγκάλιασαν τόσο σφιχτά σαν να θέλαν να τις κρατήσουν για πάντα κοντά τους και αρχίσαν οι ερωτήσεις από αμφότερες τις πλευρές. Πάνω από όλα, όμως, κυριαρχούσαν οι αγκαλιές.

Παίξανε παντομίμα, στρατιωτάκια αμίλητα αγέλαστα και πολλά άλλα συναρπαστικά παιχνίδια. Όμως, οι μεγάλες πριγκίπισσες έπρεπε να επιστρέψουν στο βασίλειό τους. Τα καθήκοντά τους στο βασίλειο δεν μπορούσαν να περιμένουν για πολύ. Φεύγοντας υποσχέθηκαν ότι θα ξαναγυρίσουν με την πρώτη ευκαιρία να τις μικρές εκδοχές τους. Το απόγευμα συνεχίστηκε με ένα ωραίο bubble and ice show, όπου οι δύο αδερφές κυνηγούσαν ενθουσιασμένες τις τεράστιες σαπουνόφουσκες! Έπαιξαν, φτιάχνοντας πάγο και όταν σουρούπωσε, ο χώρος πλημμύρισε από μπλε φως. Η βραδιά τέλειωσε ανοίγοντας τα δώρα που οι πιο μεγάλες πριγκίπισσές έφεραν στις μικρές από το βασίλειό τους.

θερμά τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ήβη Πολυχρονιάδου, Ειρήνη Αδάμου, Αιμιλία Κρητικίδη, Πέγκυ Παπανδρέου, Τόλλη Άρτεμης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Fresh, Μουσείο Οίνου, Linardakis Cargo, Events Music,Ζηκύρης Φίλιππος, Νιάρρου Γκρέις, Dry Ice Creation, Disney, Myikona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!