Φώτα, Κάμερα, Μουσική και… ΠΑΜΕ! Μια ευχή πραγματοποιείται και ένα αστέρι γεννιέται!

Ο καιρός περνούσε και η ευχή της δεν είχε εκπληρωθεί… Η Κατερίνα μας όμως περίμενε, υπομονετικά. Ήθελε όλα να είναι τέλεια, όπως ακριβώς είχε ονειρευτεί!
Και η μέρα που το όνειρο θα γινόταν πραγματικότητα έφτασε… και θα ήταν καλύτερη απ’ ό, τι περίμενε ή μπορούσε να φανταστεί! Όχι μόνο θα τραγουδούσε και θα χόρευε με την αγαπημένη της Ελένη Φουρέιρα, αλλά θα γύριζαν μαζί ένα video clip! Το άγχος της μεγάλο, αλλά ο ενθουσιασμός της ακόμα μεγαλύτερος! Μαλλιά, μακιγιάζ και ντύσιμο, όλα έτοιμα!
Η ατμόσφαιρα από την πρώτη στιγμή δεν ήταν καθόλου αμήχανη. Η Κατερίνα και η Ελένη αγκαλιάστηκαν και μιλούσαν σαν δύο φίλες που συναντήθηκαν μετά από καιρό. Μετά τις αγκαλιές, τις φιλοφρονήσεις και από τις δυο πλευρές και τον απαιτούμενο τελικό έλεγχο ώστε όλα να είναι φροντισμένα στην εντέλεια, οι δύο καλλιτέχνιδες βρέθηκαν να κοιτούν τον ίδιο φακό, να χορεύουν και να ερμηνεύουν μαζί το «Τι κοιτάς». Η Κατερίνα είναι γεννημένη γι’ αυτό! Η μία λήψη διαδεχόταν την άλλη και η τελική επιλογή των πλάνων ήταν τόσο δύσκολη… Ποιο από τα υπέροχα πλάνα να αφήσεις απέξω; Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και οι δύο. Για όσους βρέθηκαν εκεί ήταν αναμφισβήτητα το σημαντικότερο video clip της Ελένης και η έναρξη πολλών νέων προοπτικών για τη μελλοντική καριέρα της Κατερίνας!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Panik Records και την Ελένη Φουρέιρα για την αγάπη που έδωσαν απλόχερα στην ευχή της Κατερίνας.

Image result for καρδια Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία ΚΕΝ Α.Ε. για την υιοθεσία της ευχής Image result for καρδια

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Φ. Μελαμπιώτη, Αν. Χαριστάκη, Κ. Χναράκη, Π. Γιαλαμά, Ρ. Σαμόλη, Μ. Γκαμαλούτσου, Ειρ.Τσομάκου και Ηλ. Στυλιανοπούλου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Aegean Airlines, Island Club & Restaurant, Congo Palace Hotel, Goveci shoes, Plateia Coffee and Drinks Χουδέτσι , Bee Party Balloons, Gino hair and more κομμωτήριο, Bavaria AEBE, Λογοθέτη Παρασκευή (φωτογράφος), Fresh ζαχαροπλαστείο, Βουϊδάσκης Γιώργος (μουσική), Μανουσάκης Αντώνης (μουσική), Αντωνίου Σίσσυ (μπισκότα), Χριστοπούλου Τατιάνα (μπισκότα), Κύπελλα Νίκη, Δημοτικό Σχολείο Χουδετσίου, Kappa Foods A.E.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).