«Ένα ονειρικό ταξίδι! Έτσι μπορώ να περιγράψω το συγκεκριμένο ταξίδι που μας χαρίσατε. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα, είπε η μητέρα της Κατερίνας στις νεράιδες της. Να επισκεφθεί την πόλη του φωτός είχε ζητήσει η Κατερίνα μας, μια και η καλλιτεχνική φύση της και η αγάπη της για τις τέχνες ήταν εμφανής.

Αν και περίμενε 2 χρόνια μέχρι να γίνει η ευχή της, η αναμονή αυτή την επιβράβευσε με τον καλύτερο τρόπο στο τέλος. Επισκέφθηκε όλα τα αξιοθέατα. Κτίρια Γοτθικού ρυθμού, έργα τέχνης της Αναγέννησης και γραφικά παριζιάνικα στενάκια έστεκαν όλα εκεί μπροστά της. Εκθέματα και αρχιτεκτονικές που έβλεπε μόνο σε φωτογραφίες, τώρα περπατούσε ανάμεσά τους.

Ξετρελάθηκε, όπως όλοι περιμέναμε, με την Μονμάρτρη. Αλλά δεν ήταν η Μονμάρτρη που έκανε την ημέρα τόσο ξεχωριστή. Ήταν ο Έλληνας ζωγράφος που συνάντησε καταμεσής του Παρισιού, που πήρε το θάρρος να της ζητήσει να τη ζωγραφίσει.

Η Κατερίνα περπάτησε στα σοκάκια του Παρισιού, ανέβηκε στον Πύργο του Άιφελ και είδε το Παρίσι μέσα από το καράβι, κάνοντας κρουαζιέρα στον Σηκουάνα. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως το Παρίσι ήταν τόσο μαγικό και καλύτερο από αυτό που έβλεπε τόσο καιρό μέσα από την οθόνη του υπολογιστή της.

Μετά από το ταξίδι της αυτό, η Κατερίνα μετατράπηκε σε πραγματική Παριζιάνα. Ήταν απίστευτο το πόσο της ταίριαζε το κλίμα και η ατμόσφαιρα του Παρισιού… σαν να ήταν «σπίτι»!

Για την Κατερίνα μας, το ταξίδι στο Παρίσι δεν ήταν μια απλή εμπειρία. Ήταν ένα όνειρο ζωής. Ένα όνειρο ζωής που, επιτέλους, έπαψε να είναι όνειρο. Εάν μας ρωτάτε, είμαστε σίγουροι ότι το ταξίδι δεν τελείωσε, όταν η Κατερίνα μπήκε μέσα στο αεροπλάνο προς Αθήνα. Άφησε το στίγμα της εκεί, στην όμορφη πρωτεύουσα της Γαλλίας. Το Παρίσι την περιμένει υπομονετικά να ξαναγυρίσει!

θερμά τη L’Oréal Hellas για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!