Η καθημερινότητα και η ζωή της Κατερίνας δεν ήταν ποτέ απλή και συνηθισμένη. Εξ αιτίας της ασθένειάς της είχε στερηθεί πολλά. Η βαθύτερη της επιθυμία της ήταν να πάει για ψώνια. Μία ολοήμερη εξόρμηση στα μαγαζιά, η οποία θα της χάριζε ό,τι ποθούσε περισσότερο. Το βράδυ πριν από την ευχή της, η Κατερίνα δεν κατάφερε να κοιμηθεί από την ανυπομονησία και τον ενθουσιασμό.

Οι ώρες κύλησαν και τελικά το επόμενο πρωί ένα αυτοκίνητο την παρέλαβε για να τη μεταφέρει στον προορισμό της. Η Κατερίνα άλλαζε ρούχα και σύνολα το ένα μετά το άλλο. Με αδιάκοπο και συνεχή ρυθμό έμπαινε και έβγαινε από τα καταστήματα χωρίς να αισθάνεται ίχνος κούρασης. Ήταν αυτό που ήθελε πιο πολύ, επιτέλους το όνειρό της γινόταν πραγματικότητα. Μια πλήρη αλλαγή στην γκαρνταρόμπα της, καινούρια ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Φυσικά αυτό ήταν μόνο η αρχή. Μια μαγική μέρα γεμάτη εκπλήξεις την περίμενε. Νεράιδες και ξωτικά ήξεραν την αδυναμία της Κατερίνας για την Πόλη του Φωτός .Έβαλαν λοιπόν τα δυνατά τους προκειμένου να δημιουργήσουν μια παριζιάνικη ατμόσφαιρα και ένα μοναδικό δείπνο με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της.

Η Κατερίνα μας περίμενε καιρό, χρειαζόταν λοιπόν να νιώσει όλη τη μαγεία από την εκπλήρωση της ευχής της, να νοιώσει μοναδικά. Ένας τραγουδιστής έτοιμος να ερμηνεύσει προσωπικά για εκείνη. Ένας ζωγράφος που περίτεχνα δημιούργησε την καρικατούρα της. Ο Πύργος του Άιφελ να διακοσμεί σε μικρογραφία όλο το σκηνικό. Πολυτελή σερβίτσια, λουλούδια και τραπεζομάντηλα, ήταν όλα όσα αντίκρισε φορώντας τα καινούρια της ρούχα στο εορταστικό δείπνο της ευχή της. Δεν πίστευε στα μάτια της αντικρύζοντας  όσα είχαν δημιουργηθεί μόνο για εκείνη. Μη περιμένοντας τίποτα από όλα αυτά ο ενθουσιασμός και η συγκίνησή της ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Μας εκμυστηρεύτηκε ότι όλα ήταν όμορφα και μαγικά, περισσότερο από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί.

Πλέον πιστεύει σε πράγματα απίστευτα και στη μαγεία της ζωής, μια και η ημέρα της ευχής της ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη για την ύπαρξη αυτών.

θερμά την ομάδα εθελοντών Λάρισας και την πρωτοβουλία του Make-A-Wish Cookie για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Νατάσσα Κανελλοπούλου, Μαρία Μακράκη, Λένια Αντωνιάδη

τους χορηγούς σε είδος: Golden Hall, The Mall, Dust + Cream, KEM, TOI&MOI, BSB, Oysho, Marks & Spencer, Inditex Hellas A.E. Tsakiris Mallas, Attica, Καλογήρου, Migato A.E. Lacoste, Tommy Hilflliger, Regalinas, Vardas, Trussardi, United Colours of Benetton, Grand Optical, Κορδίλας Σπύρος, Sticky, Notos Home, Paties, La Pasteria, Myikona, IEK ΔΕΛΤΑ

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)