Η Κατερίνα μας λατρεύει τις βόλτες. Θα ήθελε, όπως μας είπε χαρακτηριστικά, να μπορεί να τρέχει πιο γρήγορα από τη μαμάς της. Αυτός ήταν ο λόγος που ευχήθηκε να αποκτήσει ένα ηλεκτρικό αυτοκινητάκι. Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ήθελε να είναι στο αγαπημένο της χρώμα, το πράσινο.

Η μέρα της ευχής της μικρής μας ξεκίνησε με την επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, για να δει από κοντά όλα τα ζώα που τόσο αγαπά! Η καμηλοπάρδαλη ήταν η πρωταγωνίστρια με την Κατερίνα μας να τη χαιρετά και να της στέλνει φιλιά! Ήθελε να σκαρφαλώσει πάνω στον λαιμό της και από εκεί ψηλά να δει όλο το πάρκο και το πόσο μικρά θα φαίνονται όλα τα υπόλοιπα ζώα. Κάθε φορά που έβλεπε κάποιο ζώο που της άρεσε πολύ, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, χόρευε, πήδαγε και τραγουδούσε. Ήταν η χαρά τη ζωής!

Κάποια στιγμή, οι νεράιδες της ψιθύρισαν ότι μια έκπληξη την περίμενε. Μπαίνοντας στον ελεύθερο, κενό χώρο του πάρκου, είδε το πράσινο αυτοκίνητο να την περιμένει. Έτρεξε προς το μέρος του και σκαρφάλωσε στη θέση του οδηγού. Ελάχιστες οδηγίες χρειάστηκε από τον εθελοντή μας – που είναι ειδικός στα μικρά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα – και, σαν να ήταν ήδη μία έμπειρη οδηγός, ξεκίνησε τις βόλτες. Οι πινακίδες είχαν το όνομά της πάνω! Έκανε βόλτες ατελείωτες στο γκαζόν, με δοκιμές στην όπισθεν και στο παρκάρισμα.

Η χαρμόσυνη ατμόσφαιρα εμπλουτίστηκε με την εμφάνιση της πιο όμορφης τούρτας! Μάλιστα, η μικρή μας στην ερώτηση «Τι σου άρεσε πιο πολύ από τη σημερινή μέρα;», απάντησε δυνατά: «Η τούρταααα!».

Είμαστε σίγουροι, πως η ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής τής έμεινε αξέχαστη! Και όχι μόνο για την Κατερίνα. Ολόκληρη η οικογένεια είχε μείνει με τις ομορφότερες εντυπώσεις από τη βόλτα στο πάρκο και τη χαρά της Κατερίνας. «Τόσες αγκαλιές από τη μικρή δεν είχα λάβει ποτέ!», μας είπε χαρακτηριστικά η γιαγιά της. Από αυτή τη φράση καταλάβαμε κι εμείς το μέγεθος της χαράς και του ενθουσιασμού της.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τριπολιτσιώτη Βικτώρια, Γιώργος Ρωσσώνης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Moto Stuff, Μyikona, Aττικό Πάρκο,Ζοο Cafe, La pasteria, Virginia’s Cakes, Kiddy.lab, Fio.gr

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!