«Με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης και περηφάνειας, προχωρήσαμε σε δωρεά ύψους 10.000€ στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Οι πολύτιμες ενέργειες αυτού του οργανισμού συνεχίζουν να εμπνέουν, ωθώντας μας να κάνουμε πράξη τα λόγια μας, στηρίζοντας έμπρακτα τις γιορτινές ανάγκες των παιδιών, θέλοντας να τους δώσουμε μια νότα ζεστασιάς, ελπίδας και αγάπης.

Το σημαντικό έργο αυτού του οργανισμού γίνεται ολοένα και πιο εντατικό τη περίοδο των εορτών, θέλοντας να στηρίξει τα παιδιά ηλικίας 3-18 που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Έτσι και μείς, με γνώμονα τη περιβαλλοντολογική αλλά και ανθρωπιστική συνείδησή μας, το θεωρούμε χρέος μας να στηρίξουμε τις χαρμόσυνες προσπάθειες του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.»

Σχετικά με την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος Α.Ε. (ΚΕ.Β.Ε. Α.Ε.):

Η καινοτομία, η ποιότητα και η οικολογία είναι έννοιες που χαρακτηρίζουν την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος Α.Ε. (ΚΕ.Β.Ε. Α.Ε.), η οποία δραστηριοποιείται παραγωγικά από το 2008. Σκοπός της είναι να φέρει στην αγορά νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας, βιοκλιματικού σχεδιασμού και καθαρών τεχνολογιών δόμησης. Γι’ αυτό το λόγο είναι η πρώτη που παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά δομικά προϊόντα, που πραγματικά προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία. Οι εγκαταστάσεις της ΚΕΒΕ εκτείνονται σε ιδιόκτητο χώρο 235.000m2, με 44.000m2 βιομηχανικό κτήριο και 12.000m2 βιομηχανικό υπόστεγο στέγασης α’ ύλης, σε στρατηγική θέση στη Νέα Σάντα Κιλκίς.