Ο Κλαούντιο, όταν γνώρισε τις νεράιδές μας, ήταν αρκετά μαζεμένος και ντροπαλός. Εμείς, όμως, καταλάβαμε από την αρχή πόσο παιχνιδιάρης είναι! Η ασθένειά του δεν του επιτρέπει να σηκωθεί, να τρέξει με την ψυχή του και να παίξει σαν τα υπόλοιπα παιδιά. Όμως ο Κλαούντιο, είναι τόσο έξυπνος, που βρήκε τον τρόπο για να τρέχει σαν τον άνεμο… Ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκινητάκι, που θα μοιάζει με περιπολικό, ήταν η ευχή του!

Οι νεράιδες, λοιπόν, αποφάσισαν ότι η μέρα της ευχής του θα έπρεπε να είναι κάτι παραπάνω από μαγική για να του μείνει αξέχαστη. Και κυρίως, για να τον «βγάλουν» από τις ντροπές του! Έτσι, έκλεισαν ένα τεράστιο κτήμα για να μπορέσει να τρέξει με την ψυχή του… Μόλις έφτασε, ανασκουμπωμένος, κοιτούσε με απορία τα ξωτικά μας και περιεργαζόταν τον χώρο γύρω του…

Τα πανέξυπνα και έμπειρα ξωτικά, έλαβαν αμέσως δράση για να τον βοηθήσουν να «ξεδιπλωθεί»! Ξεκίνησαν από την ξενάγηση στο κτήμα και έπειτα του «σύστησαν» τα διάφορα ζωάκια που φιλοξενούσε ο χώρος. Άφησαν τελευταίο και καλύτερο ένα πανέμορφο καφέ πόνυ, την Ηλέκτρα… ο Κλαούντιο μαγεύτηκε! Με τη βοήθεια της μαμάς του, ανέβηκε στην Ηλέκτρα και τότε, είναι που εμφανίστηκε το πρώτο χαμόγελο του!

Η βόλτα διήρκησε αρκετή ώρα και ο Κλαούντιο μας φάνηκε… απρόθυμος να κατέβει από τη νέα του φίλη! Ακολούθησε μία χαμογελαστή βόλτα με ποδήλατο και ξάφνου, από το πουθενά, εμφανίστηκαν τα αγαπημένα του PAW Patrol, κρατώντας πολύχρωμα νεροπίστολα! Αυτό ήταν… το χαμόγελο πια ήταν ζωγραφισμένο μόνιμα στο πρόσωπό του! Άρπαξε ένα νεροπίστολο και, γελώντας με την ψυχή του, άρχισε να καταβρέχει τους αγαπημένους του ήρωες!

Κάποια στιγμή, Paw Patrol, νεράιδες και ξωτικά μας αποφάσισαν ότι είχε έρθει η μεγάλη στιγμή! Τραβώντας ένα μεγάλο πανί, αποκάλυψαν το αυτοκίνητο του Κλαούντιο, φορτωμένο με δώρα. Δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο… Ανέβηκε στο όχημά του, το έβαλε μπρος και – σαν σωστός αστυνομικός – άρχισε να κυνηγάει σε ολόκληρο τον χώρο τα ξωτικά και τους λατρεμένους του ήρωες. Το κυνηγητό δεν είχε σταματημό!

θερμά τους: VolunΤeens για την οργάνωση της ευχής και τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Χάρης Πατούνης, Εύη Πατούνη, Ευριδίκη-Ζωή Ντούρα, Θάνος Πατούνης, Βασιλική Διαμάντη, Κωνσταντίνος Διαμάντης

τους χορηγούς σε είδος: Κτήμα Φιλόνεικος, Μαριάνθη Φωτογραφία, Stergios Dafos Cinematography, Ιντραλινκ

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!