Όταν ανέβηκε στο κρεβάτι του για πρώτη φορά, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του! Ένα σωρό άστρα απλωνόταν μπροστά του, πάνω από το κεφάλι του. «Ίσως, τελικά, κάθε ευχή μπορεί να εκπληρωθεί!», σαν να τον ακούσαμε να λέει. Όλα αυτά τα αστέρια που στόλιζαν το κρεβάτι του, όμως, δεν ήρθαν από το πουθενά. Μια νεράιδα έβαλε το χέρι της… Η νεράιδα του Κλάους!

Πρώτα τον επισκέφτηκε η νεράιδα που επισκέπτεται όλα τα παιδιά. Κρατούσε ένα κέρμα στα χέρια της. Το έδωσε στον Κλάους και του υποσχέθηκε ότι ό,τι κι αν ζητήσει οι υπόλοιπες νεράιδες θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να το εκπληρώσουν. Ξέκλεψε, λοιπόν, από τα χείλη του μια φράση: «Ένα κρεβάτι με σκαλιά σαν αυτά που βλέπουμε μερικές φορές στις βιτρίνες».

Η νεράιδα του Κλάους δεν φημίζεται για την αυτοσυγκράτησή της. Μαζί, λοιπόν, με το κρεβάτι που ονειρευόταν, κούνησε το ραβδί της και άγγιξε και τον υπόλοιπο χώρο. Το γαλάζιο χρώμα επικρατούσε στον χώρο, θυμίζοντας τον ουρανό, ενώ οι τοίχοι στολίστηκαν με τους πιο αγαπημένους του ήρωες! Ένα μοναδικό γραφείο, και το κρεβάτι, που τόσο ήθελε και έβλεπε στις βιτρίνες συνεχώς, συμπλήρωναν το υπέροχο δωμάτιο!

Όλα ετοιμάστηκαν με πολλή αγάπη, ώσπου μια μέρα ο Κλάους επέστρεψε σπίτι. Τίποτα δεν θύμιζε τον παλιό του χώρο. Έκπληκτος κοιτούσε τα νέα έπιπλα και αντικείμενα που δεν αναγνώριζε στον χώρο του. Μετά από λίγο, σκαρφάλωσε, επιτέλους, στο νέο του κρεβάτι. Ξάπλωσε και τύλιξε τα χέρια του πίσω από κεφάλι του σαν να βρισκόταν σε ένα λιβάδι και από πάνω του να απλώνεται ολόκληρο το σύμπαν. Κοιτούσε τα αστέρια, που όντως έμοιαζαν με ολόκληρο το σύμπαν. Ανακάθισε στο κρεβάτι του και κοίταξε πιο προσεκτικά τους τοίχους. Ένα χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό του, βλέποντας τους αγαπημένους του ήρωες.

Πολλά χαμόγελα, ελπίδα και ευτυχία ήρθαν να γεμίσουν το σπίτι και να δώσουν την πιο γλυκιά νότα στην εκπλήρωση της ευχής του Κλάους. Τώρα πια, δεν έχει μόνο το δικό του κρεβάτι με σκαλιά να τον αγκαλιάζει, όταν κοιμάται. Έχει ολόκληρο τον ουρανό με τα άστρα πάνω από το κεφάλι του, για να ονειρεύεται.

θερμά την KLEEMANN HELLAS ΑΒΕΕ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Φανή Πολίτη, Ελπίδα Γουλά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite, Sticky, Craft Box, Myikona, Ζάχαρη ζαχαροπλαστείο, Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!