Από την αρχή κιόλας της επικοινωνίας μας με τη μαμά της Κλεοπάτρας, αισθανθήκαμε μεγάλη ζεστασιά και οικειότητα.

«Εύχομαι να πάω στη Disneyland! Γιατί εκεί μένουν ο Μίκυ, ο Γκούφη, ο Πλούτο και η Ραπουνζέλ! Θέλω να τους δω και θέλω να μείνω για πάντα εκεί!»

Και αφού το ήθελε η Κλεοπάτρα μας, θα γινόταν! Είχαμε ορίσει τις ημερομηνίες ταξιδιού τους στο μαγικό κόσμο της Disney και κάθε φορά που συζητάγαμε γι’ αυτήν η φωνή της γινόταν αμέσως πιο ζωηρή!

Η μικρή μας είναι ένα αξιαγάπητο ζιζάνιο που μάς έκλεψε την καρδιά! Κάθε φορά που άκουγε να μιλάμε με τη μαμά της έτρεχε και φώναζε «Η νεράιδα μου, η νεράιδα μου! Να της μιλήσω;» Αυτές οι φωνούλες, είναι οι μικρές, αλλά πραγματικά ανεκτίμητες χαρές για όλες εμάς τις νεράιδες. Να ακούμε αυτήν τη λαχτάρα, την ανυπομονησία που έχουν κάθε φορά τα παιδιά όταν περιμένουν τηλεφώνημά μας, και τον ενθουσιασμό τους, όταν τελικά μιλάνε μαζί μας. Είναι μέρος της γλυκιάς, μαγικής μας καθημερινότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πώς άρπαζε το κινητό από τα χέρια της μαμάς της και μετά έτρεχε στο δωμάτιό της για να μου πει όσα ονειρευόταν για το ταξίδι αυτό. Ακόμα και το τι θα φορούσε τις μέρες της εκεί. Δεσποινίδα, τεσσάρων ετών! Η αγωνία και η λαχτάρα της τεράστια! Είναι δυνατόν, λοιπόν, να μην κάναμε τα αδύνατα, δυνατά;

Η μέρα έφτασε, οι βαλίτσες ετοιμάστηκαν και το παραμυθένιο ταξίδι ξεκίνησε! Η επικοινωνία καθημερινή και το φωτογραφικό υλικό μεγάλο. Χάρηκαν την κάθε μέρα τους εκεί και απόλαυσαν κάθε στιγμή! Είδαν τα πάντα! Έπαιξαν με όλα σχεδόν τα παιχνίδια! Εξερεύνησαν κάθε σπιθαμή! Το κερασάκι στην τούρτα, βέβαια, ήταν η πολυπόθητη συνάντηση με τους αγαπημένους της ήρωες και κυρίως με τις πριγκίπισσες που τόσο θαυμάζει! Ήθελε τόσο καιρό να τις γνωρίσει από κοντά και μόλις τις είδε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τρέξει και να τους δώσει μια τεράστια αγκαλιά! Το χαμόγελο δεν έσβησε ούτε για ένα λεπτό από το λαμπερό προσωπάκι της. Η μαμά της Κλεοπάτρας μου έλεγε πως δεν μπορεί να μου τα πει όλα, γιατί μόλις  επέστρεφαν ήθελε η ίδια η Κλεοπάτρα να επισκεφθεί τη Νεραϊδοχώρα (δηλαδή το γραφείο μας!) και να μου διηγηθεί το ταξίδι τους με κάθε λεπτομέρεια.

Και το καλύτερο: η Κλεοπάτρα μεγάλωσε τη συλλογή της από όμορφα φορέματα πριγκιπισσών, αφού απέκτησε άλλα δύο πολύτιμα κομμάτια, που προορίζονται για πολύ ειδικές περιστάσεις!

Ζήσαμε αυτό το ταξίδι μέσω της Κλεοπάτρας, και αν και δεν ήμασταν εκεί, χαρήκαμε όσο και η ίδια, αν όχι περισσότερο! Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ένα όνειρο που θα θυμάται και θα τη συντροφεύει για πάντα! Όπως μάς είπε η μαμά της: «Το ταξίδι που κάναμε, οριοθέτησε και διαχώρισε για εμάς, ως οικογένεια τον κόσμο της θεραπείας και των νοσοκομείων, από το νέο, ελπιδοφόρο κόσμο που απλώνεται μπροστά μας. Μέσα από την ευχή της πήρε δύναμη, όπως οι Super Ήρωες που συνάντησε. Χαρά, που έζησε το παραμύθι της και ελπίδα, ότι θα μπορέσει να ξαναζήσει μια ανάλογη εμπειρία στο μέλλον, αρκεί να το θέλει πολύ!» Αυτό ακριβώς είναι το Κάνε-Μια-Ευχή!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Disneyland Paris, Aegean

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).