Όπως η Άννα με την Έλσα της μαγικής χώρας Αρεντέλλα, έτσι και η Κλερίσια με την αδελφή της είναι δεμένες και πολύ αφοσιωμένες η μια στην άλλη! Αγαπούν πολύ τις δύο πριγκίπισσες της Disney, ξέρουν κάθε τραγούδι, κάθε χορογραφία και τις ώρες που περνούν στο σπίτι τούς αρέσει να τις υποδύονται και να αποδίδουν πολύ πιστά τις σκηνές των ταινιών Frozen!

Η νεράιδα του Κάνε-Μια-Ευχή μια μέρα πέταξε μέχρι το δωμάτιο της μικρής μας. Η Κλερίσια έπρεπε να την ξεναγήσει και να της περιγράψει πώς θα ήθελε να δείχνει το βασίλειό της μετά την παρέμβαση των ξωτικών! Μόλις συναντήθηκαν, η Κλερίσια ντρεπόταν τόσο πολύ που σχεδόν κρυβόταν και ψιθύριζε στο αυτί της αδελφής της τις σκέψεις της, ώστε να τις μεταφέρει στη νεράιδα. Ήταν καταβεβλημένη από όσα πέρασε με την κατάσταση της υγείας της. Περιορισμένη στο σπίτι για να προστατευτεί από τα μικρόβια, το μόνο που θα της έδινε χαρά ήταν να αλλάξουν μαγικά τα πάντα στο δωμάτιό της και να περνά ευχάριστα το χρόνο της παρέα με τις αγαπημένες της πριγκίπισσες.

Έτσι, επιστρατεύθηκαν σούπερ ξυλουργοί για να κατασκευαστεί το παραμυθένιο κάστρο-κουκέτα των δεσποινίδων μας, αλλά και άλλα ξωτικά που φρόντισαν τον επιβλητικό φωτισμό του – όπως αρμόζει στα βασίλεια! Τρανοί ζωγράφοι ζωντάνεψαν το χώρο με μια τοιχογραφία της Έλσας με την Άννα και οι νεράιδες έβαλαν τις τελευταίες πινελιές!

Κι αν αναρωτιέστε πού βρισκόταν η Κλερίσια μας όσο τα νεραΐδοξωτικά φρόντιζαν το δωμάτιό της, δε γίνεται να κρύψουμε τέτοια χαρά! Μετά από πολύ καιρό που οι γιατροί δεν της επέτρεπαν να κολυμπά – κάτι που την είχε στενοχωρήσει πολύ – έκανε ξανά τις πρώτες της βουτιές μαζί με την αδελφή της σε μια μεγάλη πισίνα με πανέμορφη θέα!

Το μυαλό της, ωστόσο, γύριζε συνεχώς στο σπίτι της. Περίμενε πως και πως να γυρίσει και να δει το αλλαγμένο της δωμάτιο. Κι όταν η μεγάλη στιγμή έφτασε, τα έχασε! Για λίγες στιγμές δεν μιλούσε, μόνο περιεργαζόταν το χώρο και τα μάτια της έλαμπαν! Δεν μπορούσε να το πιστέψει, πόσο διαφορετικά ήταν όλα! Φώναξε την αδελφή της και κοιτάχτηκαν «συνωμοτικά». Τα όσα επακολούθησαν είναι πια γραμμένα στο δικό τους παραμύθι…

Και ζήσαν αυτές καλύτερα…

τους εθελοντές μας: Αναγνωστοπούλου Μαρίνα- Αστάρτη, Καρβουνάς Γιάννης, Μπόρις Άντσεβ, Νικολέτα Κοντογιαννίδου, Αριέτα Δημητρίου

τους χορηγούς σε είδος: Airbnb, Elite Strom, Fotistika4u, Home Accessories, Homepraktika, IKEA, Lighting Expert, Myikona, Nicola Delarte, Pennie, Sticky, Toy City, Toys4u, Veis, Vitex, Αλιπράντης Κώστας, Άρτου Εστία, Ζούγρης Α.Ε., Κορωνιός Σπύρος, Μαλλιαράς Φώτης, Μπιζζζ, Νικολέττα Γιούργα, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, Το Γαϊτανάκι

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)