Ταλαιπωρημένος από την ασθένεια και τις επίπονες θεραπείες του, ο Κριστιάν αισθανόταν μεγαλύτερη την ανάγκη να είναι κοντά στην αγαπημένη του οικογένεια. Όταν, λοιπόν, ο μικρός μας μαχητής συνάντησε τις νεράιδες, έχοντας περάσει ένα διάστημα που κοιμόταν στο δωμάτιο των γονιών του, ήταν βέβαιος πως ένα πράγμα ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε: ένα όμορφο δωμάτιο με θέμα τα αγαπημένα του αυτοκίνητα.

Ένας χώρος όμορφος, με τα αγαπημένα του χρώματα και με ένα κρεβάτι-αυτοκίνητο, θα ήταν ο ιδανικός τρόπος να συνηθίσει ξανά να κοιμάται μόνος… ή σχεδόν μόνος, αφού το δωμάτιο θα μοιραζόταν με την μεγαλύτερη αδελφή του που υπεραγαπά! Και, φυσικά, δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να αρέσει και σε εκείνη το νέο τους δωμάτιο. Το σχέδιο θα συμπλήρωνε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι-σπίτι για τη Σόνια, κάτω από το οποίο θα ήταν «σταθμευμένο» το σούπερ κρεβάτι-αυτοκίνητό του! Φυσικά, ο καθένας τους θα έπρεπε να έχει και το δικό του γραφείο, με ράφια για να βιβλία τους, και φωτεινά χρώματα.

Τα ξωτικά ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του Κριστιάν μα, από την αντίδρασή του, μόλις η πόρτα άνοιξε, φάνηκε πως κάθε του προσδοκία είχε ξεπεραστεί! Τα γαλανά μάτια του άνοιξαν διάπλατα και με επιφωνήματα χαράς και ενθουσιασμού μπήκε στο δωμάτιό του έτοιμος να εξερευνήσει κάθε σπιθαμή. Δεν ήξερε πού να πρωτοεστιάσει, αν και ήταν ολοφάνερο πως αυτό που περίμενε περισσότερο από όλα ήταν το κρεβάτι του – που όχι μόνο έχει μορφή αυτοκινήτου, αλλά διαθέτει φωτισμό και ήχους και πλαισιώθηκε φυσικά και από led φωτισμό! Αλλά οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί. Ο μικρός μας δεν περίμενε πως στο δωμάτιό του θα ανακάλυπτε και δώρα από τις νεράιδες, και ξετύλιγε καθένα που ανακάλυπτε με ενθουσιασμό και ένα χαμόγελο που δεν έφευγε στιγμή από το προσωπάκι του.

Ένα είναι το βέβαιο: κοιμάται πια ξανά μόνος, στο δικό του κρεβάτι, σίγουρος πως αφού υπάρχουν νεράιδες που κάνουν πραγματικότητα ό,τι βάλει ο νους τους, κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί. Αρκεί να το πιστεύεις βαθιά!

θερμά την Technomar Shipping Inc. και τον κ. Γιώργο Γιουρούκο για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Χριστίνα Καραουλάνη, Ναταλία Θεοδώρου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Elite Strom, IKEA, MyIkona, Z.Project, Vitex, ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, Επιπλώσεις «Μάρτος», Ζαχαροπλαστείο «Νίκος», Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Βέροιας, Κώστας Αρβανίτης, Ηρακλής Γρηγοριάδης, Άρης Νιελίνα, Ιωάννης Σιάρκας, Κωνσταντίνος Χερίδης

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!