Όταν  περιμένεις για να γίνει πραγματικότητα η μεγαλύτερη επιθυμία σου, ο χρόνος μοιάζει να κυλάει βασανιστικά αργά…  ειδικά όταν είσαι 3 ετών! Και ο μικρούλης μας φίλος, ο Κωνσταντίνος, ανυπομονούσε και κάθε μέρα ρωτούσε πότε θα ήταν επιτέλους έτοιμο το δωμάτιο Playmobil, που τόσο πολύ ήθελε;  

Ανταλλάξαμε άπειρα τηλεφωνήματα με τη γλυκιά μανούλα του μέχρι να ετοιμαστεί το δωμάτιο που θα μοιραζόταν με τον μικρότερο αδελφό του ο Κωνσταντίνος μας. Ο δικός τους χώρος, όπου θα μπορούν να περνούν μοναδικές στιγμές παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς!

Η μέρα της εκπλήρωσης έφτασε! Από το πρωί οι εθελοντές μας δούλευαν πυρετωδώς, για να βγάλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όλα αυτά για το πιο σημαντικό δώρο που θα μάς έκανε ο Κωνσταντίνος… το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του! Κάτι τόσο απλό, αλλά τόσο δυνατό, τόσο πολύτιμο… κάτι που μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση σε μια στιγμή, που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ναι, κατάφερες να κάνεις κάτι που αξίζει πραγματικά! Δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα το τεράστιο «ΓΙΟΥΠΙ» που είπε μόλις ανοίξαμε την πόρτα και αντίκρισε το χώρο, με ματάκια πελώρια από την έκπληξη. Και φυσικά, το βλέμμα του «καρφώθηκε» πάνω στα παιχνίδια και το μόνο που ήθελε ήταν να σκίσει το χαρτί περιτυλίγματος, όσο πιο γρήγορα επέτρεπαν τα χεράκια του! Μεγαλύτερη εντύπωση του έκανε η τεράστια φιγούρα Playmobil Πειρατής! Έτρεξε να τον αγκαλιάσει και ήταν πιο ψηλός από τον ίδιο! Νομίζω ότι θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι και ο Κωνσταντίνος είναι πλέον κι ο ίδιος ένας μικρός Πειρατής!

Η οικογένεια ήταν πραγματικά υπέροχη! Η μαμά του Κωνσταντίνου δεν σταμάτησε να μας λέει πόσο πολύ μάς ευχαριστεί και πόσο πολύ χαρούμενο έχουμε κάνει το παιδί της. Δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυα χαράς της και ένα γλυκό χαμόγελο φώτιζε το πρόσωπό της. Είπε χαρακτηριστικά: «Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι άγγελοι σαν εσάς, για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος. Εύχομαι όταν μεγαλώσει ο Κωνσταντίνος μου να σας μοιάσει και να βοηθάει και αυτός ανθρώπους που το χρειάζονται!»

Από αυτήν την ξεχωριστή ημέρα, κρατάω λοιπόν το «ΓΙΟΥΠΙ» του Κωνσταντίνου σε κάθε έκπληξη που του είχαμε και αυτά τα τελευταία λόγια της μαμάς του, που με άγγιξαν όσο τίποτα άλλο.

Image result for καρδια Ευχαριστούμε θερμά την Bread Factory για την υιοθεσία της ευχής! Image result for καρδια

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ε. Νικόλα, Α. Αναγνωστοπούλου και Δ. Μπογδάνος τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Playmobil, Passarella, Domino’s Pizza, Vitex, Woodwell, Elite Strom, Ledokosmos, Sweebies, Douleutaras.gr, Κέντια, Φώτης Μαλλιαρός, Διάφανο, Decorex, Sticky

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).