Κάθε παιδί ονειρεύεται να έχει πολλά παιχνίδια… και όσα κι αν έχει ποτέ δεν φαίνονται αρκετά! Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη επιθυμία του Κωνσταντίνου μας! Όταν τον ρωτήσαμε τι ευχόταν να αποκτήσει με όλη του την καρδιά, μας απάντησε με ένα μεγάλο χαμόγελο: «Ένα βουνό από LEGO!» Μάλιστα, ένα ολόκληρο βουνό! Και όντως τα αγαπάει τόσο πολύ! Από μικρός ασχολείται μαζί τους και  οι αγαπημένοι του τον φωνάζουν, LEGOλάκια! Αφιερώνει ώρες ατελείωτες στην κατασκευή τους και παίρνει απερίγραπτη χαρά όταν καταφέρνει να βάλει όλα τα τουβλάκια στη σειρά. Μπορεί για εμάς τα LEGO να είναι απλά, ένα παιχνίδι κατασκευών, αλλά για τον Κωνσταντίνο είναι κάτι, που πραγματικά δίνει ξεχωριστό νόημα στη ζωή του… Του προσφέρουν ευχαρίστηση, ξεγνοιασιά, του δίνουν δύναμη και τον κάνουν να πιστέψει στον εαυτό του. Κάθε τουβλάκι που τοποθετεί, αποτελεί μία μικρή επιτυχία γι αυτόν και τον κάνει πιο μάχιμο στην αρένα της ζωής.

Η ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του ξεκίνησε σαν όλες τις άλλες κι όμως θα ήταν μία μέρα πολύ ξεχωριστή. Οι νεράιδες, μαζί με τον Κωνσταντίνο και τους συγγενείς του επιβιβάστηκαν στο βανάκι με κατεύθυνση τα Odeon Cinemas, όπου θα παρακολουθούσε την αγαπημένη του ταινία. Εκεί τον περίμεναν ορισμένες δοκιμασίες, που θα τον οδηγούσαν τελικά στην απόκτηση του βουνού από LEGO. Ξεκίνησε λοιπόν, το κυνήγι θησαυρού… Η αγωνία είχε χτυπήσει κόκκινο και ο ενθουσιασμός ήταν στα ύψη! Ο Κωνσταντίνος μας ανυπομονούσε να λύσει όλους τους γρίφους, ώστε να καταφέρει να σκίσει με μανία, τα περιτυλίγματα που τον κρατούσαν μακριά από τα LEGO του. Όταν δε ξετύλιξε και κράτησε στα χεράκια του αυτό που ήθελε περισσότερο απ’ όλα, το κουτί με τον αγαπημένο του τηλεκατευθυνόμενο, κόκκινο γερανό, το βλέμμα του έλαμψε και η ευτυχία του δεν μπορούσε να κρυφτεί! Το χαμόγελο του τα έλεγε όλα… Ανυπομονούσε να γυρίσει σπίτι του και να ξεκινήσει την κατασκευή του. Μάλιστα, πήρε άδεια από τους γονείς του για να ξενυχτήσει φτιάχνοντάς το. Ο μόνος του προβληματισμός ήταν, πώς θα κατάφερνε να κουβαλήσει όλα τα παιχνίδια του!  

Μία όμορφη μέρα έφτασε στο τέλος της με τον πιο ωραίο τρόπο, την πραγματοποίηση ενός ονείρου, την λάμψη από το χαμόγελο ενός παιδιού.

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Φ. Πολίτη, Ελ. Λέκκα και Μπ. Τζάκα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Sticky, Plethora, Odeon, Βλάχος Bakery

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).