Η Κωνσταντίνα μας, ή αλλιώς Μονοκερίνα ή Ροζ Κωνσταντίνα, έχει μια ανεξάντλητη αγάπη για τους μονόκερους, αυτά τα μαγικά πλάσματα που θυμίζουν άλογα, αλλά το λαμπερό τους κέρατο τα ξεχωρίζει από κάθε γήινη φιγούρα.

Η νεράιδά μας με τα ροζ λαμπερά φτερά, που λατρεύει και αυτή τους μονόκερους, έτρεξε κοντά της, ώστε να εκμαιεύσει τη βαθύτερή της επιθυμία και να μοιραστούν την αγάπη τους για τους μονόκερους, αλλά και για το κέικ φράουλας – ροζ και αυτό!

Συζήτησαν, αντάλλαξαν όνειρα και εμπειρίες γεμάτα με ροζ χρυσόσκονη και τελικά, η Κωνσταντίνα μας ευχήθηκε με όλη τη δύναμη της ψυχής της να αποκτήσει ένα δωμάτιο γεμάτο μονόκερους, γιατί είναι μια πριγκίπισσα και μόνο έναν μονόκερο της αρμόζει να ιππεύει!

Δεν υπήρχε καλύτερη ευχή προς εκπλήρωση για τη ροζ νεράιδά μας, η οποία μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να συλλέξει τα ιδανικά έπιπλα και αντικείμενα γι’ αυτήν την ευχή. Ο τοίχος γέμισε με μονόκερους και ροζ αποχρώσεις, το κρεβάτι με μαξιλάρια, που είχαν επάνω μονόκερους και γενικά, μονόκεροι ξεπρόβαλαν από κάθε γωνιά του δωματίου, μέχρι και από τα σεντόνια, τα φωτιστικά και τα ράφια!

Και μόλις η νεράιδα έκατσε να πάρει μια ανάσα, χτύπησε την πόρτα η Κωνσταντίνα μας!

Η νεράιδά μας σηκώθηκε γρήγορα-γρήγορα, ώστε να την υποδεχτεί, και η Κωνσταντίνα άνοιξε την πόρτα. Η χαρά και ο ενθουσιασμός γέμισαν όλο τον χώρο! Πηδούσε πάνω κάτω ασταμάτητα και φώναζε από χαρά! Μετά από λίγη ώρα έκατσε στο κρεβάτι και άρχισε να ποζάρει στους φωτογράφους με περίσσιο σκέρτσο και τσαχπινιά, ενώ επεξεργαζόταν το κάθε τι γύρω της με μεγάλη προσήλωση.

Οι γονείς της το χάρηκαν πάρα πολύ, όπως και η ξαδερφούλα της, που βρισκόταν δίπλα της. Λίγο πριν τελειώσει η φωτογράφηση, βγήκε και η τούρτα, για την οποία εξίσου ενθουσιάστηκε, καθώς ήταν και αυτή στολισμένη με μονόκερους. Μας εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν η ωραιότερη ροζ τούρτα που έχει φάει!

θερμά τη SEPTONA για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Ανδρέας Ψάλτης, Κική Καλούμενου

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, IKEA, MyIkona, ΚΕΝΤΙΑ, Ανεμώνη, Domino’s Pizza, IKEA

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!