Όταν έμαθε πως θα χρειαζόταν να μετακομίσει, ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε παρά να φανταστεί πώς θα ήθελε να ήταν το νέο του δωμάτιο, το οποίο θα σηματοδοτούσε για εκείνον μια νέα αρχή. Κρατώντας το κέρμα που συμβολίζει την υπόσχεσή μας, ευχήθηκε να αποκτήσει ένα δωμάτιο εμπνευσμένο από τα δύο πιο αγαπημένα του πράγματα: την αγαπημένη του ομάδα και το παιχνίδι που του είχε χαρίσει αμέτρητες ώρες χαράς.

Το κέρμα, φυσικά, δεν τον απογοήτευσε. Με αγάπη και λίγη μαγεία, το πράσινο χρώμα, που είναι και το αγαπημένο του, πλημμύρισε κάθε γωνιά του δωματίου, ενώ οι τοίχοι διακοσμήθηκαν με σύμβολα του Παναθηναϊκού και αυτοκόλλητες εικόνες Fortnite.

Την ημέρα που ο Κωνσταντίνος θα έβλεπε για πρώτη φορά το νέο του δωμάτιο, δεν λείψαμε από το πλευρό του. Γεμάτος ανυπομονησία, μας ακολούθησε στο δωμάτιο του. Μόλις μπήκε, έμεινε κυριολεκτικά άφωνος! Ένα ντροπαλό χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό του και τα ζωηρά μάτια του περιεργάζονταν κάθε λεπτομέρεια του νέου του δωματίου. Πιο πολύ, όμως, τον ενθουσίασαν τα τεράστια σχέδια στον τοίχο και οι μπάλες της αγαπημένης του ομάδας!

«Μην βλέπετε που είναι σιωπηλός και ντροπαλός τώρα, από μέσα του πετάει από τη χαρά του και είναι τρισευτυχισμένος, που οι νεράιδες ήρθαν!», μας είπε η μαμά του. Όταν δε ανοίξαμε τα δώρα, ο ενθουσιασμός και η ευτυχία του δεν μπορούσαν να κρυφτούν με τίποτα! Εκείνη η μοναδική μέρα, έκλεισε με μια τούρτα, πολλά χαμόγελα, και κυρίως ελπίδα!

θερμά την εταιρεία XM για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κορίνα Τρικκαλιώτη, Μελίνα Τρικκαλιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Aithrio, Craftbox, Decoworld, Elite Strom, Fotomania, Foxshop, Homepraktika, IKEA, Linardakis Cargo, Myikona, Sticky, Studio Άγγελος, Vitex, Μεϊδάνης, Π.Α.Ο. Π.Α.Ε., Ζαχαροπλαστεία Ντίνος, Ιορδάνης Καραφυλλίδης, ΚΙΦΑ Μεταφορική Ελλάδος Α.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΚΕΝΤΙΑ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!