Η ευγενική προσωπικότητα του Κωνσταντίνου και ο γλυκός του χαρακτήρας έκαναν από την πρώτη στιγμή τις νεράιδες να τον αγαπήσουν πάρα πολύ! Αυτό που τους έκανε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η ανεξάντλητη αγάπη  για την αδελφή του, η οποία είναι επίσης παιδί ευχής. Η αγάπη των παιδιών και η όμορφη αδελφική σχέση που έχουν αναπτύξει, δεν άφησαν άλλη επιλογή στις νεράιδες από το να οργανώσουν μία μεγάλη, αδελφική ευχή κατά τη διάρκεια της ίδια μέρας! Αυτή η διπλή εκπλήρωση των ευχών τους εκτός από τον αδελφικό της χαρακτήρα, είχε και ξεχωριστές στιγμές και αναμνήσεις για το κάθε παιδί μας!

Όταν ήταν όλα έτοιμα, νεράιδες και ξωτικά επισκέφθηκαν την οικογένεια των μικρών μας παιδιών και η ξεχωριστή εκείνη ημέρα ξεκίνησε! Ο πρώτος προορισμός, ένα ζωολογικό πάρκο όπου τα παιδιά θα έβλεπαν για πρώτη φόρα τα αγαπημένα τους ζώα και θα μάθαιναν πολλά καινούρια πράγματα για εκείνα, ήταν μόνο η αρχή. Η ώρα κύλησε όμορφα, με ξενάγηση στον χώρο που για πρώτη φορά έβλεπαν από κοντά. Είχαν τη δυνατότητα να κάνουν όλες τις ερωτήσεις που ήθελαν, και να πάρουν πολλές καινούριες πληροφορίες. Μετά από αυτή την περιήγηση η στιγμή για την αναχώρηση τους είχε έρθει!

Όμως ο Κωνσταντίνος δεν είχε ιδέα για την επερχόμενη έκπληξη που είχε ετοιμαστεί αποκλειστικά για εκείνον! Όταν αντίκρισε για πρώτη φορά τον καινούριο του υπολογιστή έμεινε άναυδος! Δε μπορούσε να πιστέψει ότι το όνειρό του είχε γίνει πραγματικότητα! Αμέσως όρμισε στο νέο του απόκτημα και άρχισε να περιεργάζεται καθετί καινούριο που δεν είχε ξανά αντικρίσει και πλέον ήταν δικό του! Οι κρυφοί φωτισμοί με μικρά LED φωτάκια που εξέπεμπαν πολύχρωμο φως μέσα από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή ήταν εκείνο το χαρακτηριστικό που του έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση απ’ όλα. Δε θα τον βοηθήσουν τα φωτάκια στην ικανότητά του να παίζει παιχνίδια, δεν τη χρειάζεται άλλωστε αφού είναι δεινός gamer, αλλά σίγουρα αναβαθμίζουν σε τεράστιο βαθμό την εμφάνιση του καινούριου του υπολογιστή, ο οποίος δείχνει πανέμορφος!

Μας χάρισε πολλά γλυκά χαμόγελα, τα οποία φανέρωναν τη χαρά, την ευτυχία και τον ενθουσιασμό του! Μα τι περισσότερο μπορούσαν να ζητήσουν οι νεράιδες του Οργανισμού; Η λάμψη στα μάτια του και το τρισευτυχισμένο βλέμμα του ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για εκείνες!

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συμμετείχαν με τις δωρεές τους

τους εθελοντές μας: Άλκηστις Δεμπεγιώτη, Ειρήνη Τσομάκου, Γιάννης Καρβουνάς

τους χορηγούς σε είδος: Plaisio, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Zoo Café Restaurant, Γλυκά το Κάτι άλλο

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!