Ο Κωνσταντίνος είναι ένα 12χρονο όμορφο αγόρι και η ευχή του ήταν να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming. Μπορεί να φαντάζει – σχετικά – απλή, αλλά η δυσκολία της έγκειτο στη μυστικότητα της υλοποίηση της.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα εν αγνοία του Κωνσταντίνου και θα μπορούσα να πω ότι τα καταφέραμε! Όχι μόνοι μας βέβαια! Είχαμε τον καλύτερο συνεργό, τη μητέρα του, η οποία αρχικά πήρε τα μέτρα για να τοποθετήσουμε γραφείο και gaming καρέκλα στο δωμάτιο του. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην συμπεριλαμβανόταν στην «αυθεντική» ευχή του Κωνσταντίνου, αλλά πως θα μπορούσαμε να τον αφήσουμε χωρίς αυτά; Πως θα έπαιζε άνετος τα αγαπημένα του παιχνίδια;

Όμως αυτές δεν ήταν οι μοναδικές εκπλήξεις για τον μικρό μας φίλο. Την ημέρα της εκπλήρωσης φροντίσαμε να έχει γεμάτο πρόγραμμα. Πρώτα, μαζί με τις δυο εθελόντριές μας, τον παραλάβαμε με ένα μεγάλο αυτοκίνητο 4χ4 και κατευθυνθήκαμε προς το σπίτι της νονάς του. Εκεί, ανακάλυψε γεμάτος χαρά και μεγάλα χαμόγελα, πως έχει πλέον το δικό του δωμάτιο, στο οποίο θα μπορεί από εδώ και στο εξής να πηγαίνει όποτε θέλει.

Εν συνεχεία, αφού πρώτα είχαμε έρθει σε συνεννόηση με παιδιά που γνωρίζουν πολύ καλά κόλπα και σούζες με το ποδήλατο, τον οδηγήσαμε σε μία όμορφη παραλία, όπου απόλαυσε εντυπωσιασμένος «σόου» με bmx σε μία ειδικώς διαμορφωμένη πίστα. Το αποκορύφωμα όμως ήταν πως και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος έκανε κόλπα με το ποδήλατο, εντυπωσιάζοντας με την σειρά του εμάς! Η αξέχαστη αυτή μέρα έκλεισε επιστρέφοντας σπίτι, όπου εκτός από το πακέτο gaming, τον περίμεναν μία μεγάλη τούρτα και φυσικά νοστιμότατες πίτσες.Η μητέρα του μας περιέγραψε πως ο Κωνσταντίνος – με πολύ ενθουσιασμό και γεμάτο στομάχι – έμεινε ξύπνιος μέχρι τη 1 το βράδυ, μη μπορώντας να πιστέψει πόσο υπέροχη και ιδανική ήταν η εκπλήρωση της ευχής του. Ειδικότερα, όπως μας μεταφέρθηκαν, τα λόγια του ήταν: «Σκεφτόμουν ότι θα είναι ωραία η ευχή μου αλλά όλο αυτό δεν το φανταζόμουν ποτέ.… επιτέλους θα μπορώ να φέρνω τους φίλους μου! Πόση χαρά μαζεμένη, όλα είναι τέλεια!!!».

Πόσο πιο γεμάτος να νιώσει κανείς βλέποντας την χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο ενός παιδιού, γνωρίζοντας συγχρόνως ότι έχει συμβάλλει σε αυτή; Όπως είπαν και οι εθελοντές μας «Ήταν όλα υπέροχα… Το χαρήκαμε πολύ… Άλλη μια επιτυχημένη ευχή που είδαμε τη χαρά και τη συγκίνηση στο πρόσωπο του παιδιού. Τρελάθηκε. Γενικώς βρισκόταν σε σοκ σε όλη την διάρκεια. Τέλεια!!! Δεν το περίμενε!»

θερμά τη L’Oréal Hellas για τη χρηματική συμβολή της στην ευχή

τους εθελοντές μας: Φώτης Μελαμπιώτης , Καλαθάκη Μαρία , Φωτεινή Λιάπη, Δήμητρα Αποστολάκη

τους χορηγούς σε είδος: e-food, George Dryjohn Φotografia, Studio Octagon, Manuello Pastry Lab, Μyikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!