Όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε την ευχή του Κωνσταντίνου, ούτε εμείς οι ίδιοι δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα!

Ένας υπολογιστής gaming είναι αυτό που ευχήθηκε να αποκτήσει, ως δεινός gamer. Γνωρίζοντας τη μεγάλη αδυναμία που έχει στους φίλους του, αποφασίσαμε να του οργανώσουμε ένα μικρό πάρτι, όπου θα μπορούσε να βρεθεί με τους αγαπημένους του φίλους και να τους έχει κοντά του όταν θα παραλάμβανε τον πολυπόθητο υπολογιστή. Μία πανέμορφη βίλα με πισίνα ήταν το ιδανικό σκηνικό. Και, φυσικά, ο Κωνσταντίνος και η οικογένειά του θα μπορούσαν να διανυκτερεύσουν εκεί! Έτσι, σαν μία μικρή διαφυγή από την καθημερινότητά τους στον υπέροχο τόπο τους.

Ο ανάλογος στολισμός, φαγητά, γλυκά και μουσική δε θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν από ένα πάρτι. Οι προσκλήσεις είχαν σταλεί σε συγγενείς και φίλους. Νεράιδες και ξωτικά καταπιάστηκαν από νωρίς να ετοιμάσουν το χώρο και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Οι καλεσμένοι άρχισαν να καταφθάνουν και όλοι περίμεναν με αγωνία την άφιξη του Κωνσταντίνου και της οικογένειάς του.

Έχοντας γνώση της αγάπης του Κωνσταντίνου για τα αυτοκίνητα και ειδικά για μία συγκεκριμένη μάρκα, η νεράιδα του φρόντισε ένα τέτοιο αυτοκίνητο να πάει να τον παραλάβει από το σπίτι του και να τον κάνει μια μεγάλη βόλτα, πριν τον τελικό τους προορισμό – τη βίλα. Ο φίλος μας το καταχάρηκε!

Στο μεταξύ, ένα μίνι βαν παρέλαβε την υπόλοιπη οικογένεια από το σπίτι και τους μετέφερε στο χώρο του πάρτι. Όταν πια είχαν φτάσει όλοι, οι νεράιδες είχαν ακόμα μία έκπληξη: ένα κυνήγι θησαυρού για να βρεθεί ο πολυπόθητος υπολογιστής! Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μέσα σε λίγη ώρα έβλεπες χαρούμενα παιδιά να τρέχουν πέρα δώθε στη βίλα για να βρούνε τη λύση των γρίφων και η χαρά ξεχείλιζε στα πρόσωπά τους!

Το τελικό στάδιο ανήκε δικαιωματικά στον Κωνσταντίνο!

Άνοιξε την πόρτα της ντουλάπας και αποκαλύφθηκαν ένα σωρό κουτιά! Μα τι ήταν όλα αυτά; Εκείνος νόμιζε ότι θα έπαιρνε απλώς έναν υπολογιστή και μια οθόνη… Α! Είχε και τιμονιέρα; Φανταστικά! Τώρα θα μπορεί να απολαμβάνει την πλήρη εμπειρία οδήγησης στο αγαπημένο του παιχνίδι με αυτοκίνητα!

Ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του, καθώς απολάμβανε το unboxing μαζί με τα αδέρφια του και τους αγαπημένους του φίλους.

Καθώς το πάρτι πλησίαζε στο τέλος του, οι καλεσμένοι άρχισαν να αποχωρούν, τα αδέρφια έδωσαν ραντεβού αργότερα για βουτιές στην πισίνα και ο πατέρας συγκινημένος μας ευχαρίστησε που καταφέραμε να φέρουμε την οικογένεια κοντά και να δώσουμε τόση χαρά στον Κωνσταντίνο και σε όλους που ήταν κοντά του. Όπως μας ανέφερε, μάλιστα, ο μεγάλος αδερφός του εξομολογήθηκε πόσο χάρηκε με όλα όσα προσφέραμε στον Κωνσταντίνο, γιατί πραγματικά «του αξίζει»

τους εθελοντές μας: Όλγα Γούργουρα, Δημήτρης Δεληγιάννης, Ελένη Κατσιάνου, Βάσω Τρακέλλη

τους χορηγούς σε είδος: Kalloni Beach Villas, Θεόφιλος Μιζίκας, Ζαχαροπλαστείο Γαρδένια, Ζαχαροπλαστείο Βιενέζα, Elpiniki Rent-A-Car, Stratos Zafeiriou Photography, Μελένηο, Casa Collection, Ξένια Σιμιντή, Ρένα Σεκερτζή, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!