Εύχομαι να συναντήσω την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού – Κωνσταντίνος, 14, σάρκωμα Ewing

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας αθλητικός έφηβος που αγαπά τα σπορ και έχει μια μεγάλη αδυναμία, τον Ολυμπιακό. Ένα παιδί αληθινός μαχητής, με υπομονή και θάρρος. Χρειάστηκε να περάσει πάνω από ένας χρόνος μέχρι να εκπληρώσουμε την ευχή του, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν το επέτρεπε νωρίτερα. Παρόλα αυτά δεν άλλαξε στιγμή γνώμη. Ήθελε να συναντήσει από κοντά τα ινδάλματά του, την αγαπημένη του ομάδα μπάσκετ, καθώς θαυμάζει τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και όλους τους μπασκεμπολίστες της “ΟΜΑΔΑΡΑΣ”, όπως μας έλεγε.

Ολυμπιακός από κούνια λοιπόν, ο Κωνσταντίνος μας, έπαιζε και ο ίδιος μπάσκετ και μάλιστα είναι και πολύ καλός! Καθώς ο χρόνος περνούσε και πλησιάζαμε στη συνάντηση κορυφής, η ανυπομονησία του μεγάλωνε.

Όταν έφτασε η μεγάλη στιγμή ο Κωνσταντίνος μπήκε περπατώντας μέσα στο ΣΕΦ. Τα μάτια του προσπαθούσαν να αποτυπώσουν κάθε γωνιά του γηπέδου, η καρδιά του χτυπούσε γρήγορα και όταν είδε τους αθλητές να τον πλησιάζουν, έμεινε πραγματικά άφωνος. Τον χαιρέτησαν όλοι, ένας-ένας ξεχωριστά. Ο Κωνσταντίνος παρακολούθησε από κοντά την προπόνησή τους και έπειτα μπήκε και ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο για να ρίξει τις βολές του με την ενθάρρυνση του αρχηγού Σπανούλη, που είναι ο αγαπημένος του παίκτης. Σούταρε με επιτυχία από κάθε γωνιά του γηπέδου απολαμβάνοντας στο έπακρο τη μέρα αυτή.

Φυσικά εμείς ήμασταν εκεί για να αποθανατίσουμε το τεράστιο χαμόγελο του Κωνσταντίνου καθώς πόζαρε δίπλα στην ομαδάρα του! Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού του χάρισαν αναμνηστικά με τις υπογραφές τους, αλλά ο αρχηγός έκανε τη διαφορά, δίνοντας στον Κωνσταντίνο μία εμφάνιση του με πολλή αγάπη!

Την επόμενη μέρα, ο Κωνσταντίνος παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν για την αγωνιστική της Euroleague. Η αγωνία και ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος. Πρόσεχε κάθε φάση, πανηγύριζε κάθε καλάθι και η αδρεναλίνη ήταν στο κόκκινο. Το τέλος του αγώνα ανέδειξε νικήτρια την αγαπημένη του ομάδα  με τον Κωνσταντίνο διπλά ενθουσιασμένο, τόσο για τη νίκη όσο και για την πολύτιμη εμπειρία που έζησε. Η δικιά μας χαρά όμως είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς έχουμε μπροστά μας τον Κωνσταντίνο τον μεγαλύτερο νικητή όλων. Νικητή της ζωής!

θερμά την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την αγάπη και τον χρόνο που αφιέρωσαν στον Κωνσταντίνο μας

τους εθελοντές: Άλκηστις Δεμπεγιώτη, Φανή Πολίτη, Μάνος Πετράκης

τους χορηγούς σε είδος: ΚΑΕ Ολυμπιακός, TGI Friday’s, Fresh Patisserie, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)