Ο Κωνσταντίνος αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά ξέρει ότι λόγω της ασθένειάς του δε θα μπορέσει να γίνει ποδοσφαιριστής. Έτσι, η πρώτη του ευχή ήταν να ζήσει για λίγο το όνειρό του, ως μέλος της αποστολής της αγαπημένης του ομάδας, και παράλληλα να γνωρίσει και τους αγαπημένους του αθλητές από κοντά. Έχοντας κάνει υπομονή για πολύ καιρό, περιμένοντας ευλαβικά κι ελπίζοντας να εκπληρωθεί η ευχή του, ο Κωνσταντίνος κατάλαβε πως η πρώτη του ευχή δυστυχώς θα καθυστερούσε πολύ. Αποφάσισε, λοιπόν, να προχωρήσει με τη δεύτερη ευχή του, να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή. Κλεισμένος στο σπίτι, δεν έχει πολλές επιλογές για να περάσει τον ελεύθερό του χρόνο. Ο υπολογιστής θα του έφερνε χαρά, και θα μπορούσε φυσικά να παίζει με τους φίλους του τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Αυτά ήταν τα λόγια του, και για εμάς διαταγή!

Ένα ειδικά διαμορφωμένο gaming γραφείο και μια πολύ αναπαυτική καρέκλα κατέφθασαν πρώτα στο σπίτι, και πήραν την κυρίαρχη θέση τους στον χώρο. Σειρά είχαν τα ξωτικά, που ξεκίνησαν για το σπίτι του, φορτωμένα με δώρα και πολλές εκπλήξεις. Αμέσως μετά τη γνωριμία τους, το πρώτο πράγμα που ρώτησαν τον Κωνσταντίνο ήταν ποια ήταν ακριβώς η ευχή του, κι εκείνος αμέσως απάντησε με ενθουσιασμό «ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής!». Εμφανώς απελπισμένα, του είπαν ότι γνώριζαν μόνο για ένα πάζλ… Και έτσι του έδωσαν κάποια πρώτα σχετικά δώρα.  Παράλληλα, άρχισαν να συζητούν για το τι ακριβώς είχε ευχηθεί, μια και η νεράιδα είχε παραλείψει να ενημερώσει τα ξωτικά… Προέκυψε ότι χρειάζεται έναν εκτυπωτή για τις εργασίες του στο σχολείο, η οικογένειά του συμπλήρωσε ότι μάλλον θα χρειαστεί ένα πολύπριζο, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει ένας υπολογιστής, και ως δια μαγείας ό,τι συζητούσαν εμφανίζονταν! Παράλληλα τα ξωτικά γέμισαν με δώρα και την αδελφή του, η οποία χάρηκε πάρα πολύ, καθώς δε το περίμενε!

Ενώ ο Κωνσταντίνος άνοιγε και άνοιγε κουτιά συνέχεια, τόσο περισσότερα εμφανίζονταν. Άνοιγε τα κουτιά πάνω στο καινούργιο του γραφείο και ύστερα τα άφηνε στην άκρη… Ο χώρος προετοιμαζόταν για τον υπολογιστή σιγά – σιγά. Τα ξωτικά άρχισαν να τον πειράζουν λέγοντας, ότι ναι μεν θέλει υπολογιστή, αλλά δεν τακτοποιούσε τα πράγματα σωστά, και ότι μάλλον δεν τα ήθελε και τόσο πολύ… Κάπως έτσι, αποφάσισε να τα συναρμολογήσει και να τα φτιάξει κάπως καλύτερα! Παράλληλα, η υποψία ότι ο πύργος μπορεί να λείπει, φούντωνε μέσα του.

Και ενώ είχε μαζευτεί όλη η οικογένεια για φωτογραφία, έτσι μαγικά εμφανίσαμε από πίσω τους τον πύργο του υπολογιστή! Άνοιξε διάπλατα τα μάτια του και το πρόσωπό του φωτίστηκε! Άρχισε αμέσως να ανοίγει το κουτί και να συνδέει τον καινούριο υπολογιστή του. Και ναι! Το πάζλ είχε πλέον ολοκληρωθεί! Όλα τα κομμάτια ταίριαζαν μεταξύ τους. Ο ολοκληρωμένος πλέον gaming υπολογιστής άναψε, και τα εντυπωσιακά RGB φώτα του πύργου γέμισαν λάμψη όλα τα πρόσωπα της οικογένειας, που δε σταμάτησαν να μας ευχαριστούν!

θερμά την bwin για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Κωνσταντίνος Καρίκας, Ανδρέας Ψάλτης

τους χορηγούς σε είδος: Bitdefender, Happy Teapot, Ζαχαροπλαστείο Μίλτος, Μαρία Καρακίτσιου, Χρήστος Τζιότζιος, Παναγιώτης Μηνάς, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!