«Νεράιδα μου, μου έλειψες…»

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας κοινωνικός έφηβος, με ταλέντο που ξεχειλίζει και χιούμορ που «τσακίζει κόκκαλα», όπως λέμε! Το Σαββατοκύριακο που περάσαμε μαζί για την εκπλήρωση της ευχής του, διαπίστωσα με πόση δύναμη έχει μετατρέψει την μερική απώλεια της όρασής του σε προτέρημά του. «Για δείτε τους καταλόγους για να παραγγείλουμε», είπα και μοίρασα σε όλη την παρέα το μενού. «Εμένα γιατί μου το δίνεις;», μου απάντησε και ενώ εγώ πάγωσα εκείνος ξέσπασε σε γέλια. «Κωνσταντίνε αγόρι μου σταμάτα να με κοροϊδεύεις. Εχθές μόλις είδες τον Αργυρό και τη Φουρέιρα στα καμαρίνια άνοιξε η όρασή σου, όπως είπες και εσύ!».

Και κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία του Κωνσταντίνου λίγο… ανάποδα!

Όνειρό του να γίνει τραγουδιστής. Έτσι η ευχή του ήταν να κάνει την πρώτη του ηχογράφηση σε στούντιο και να τον καθοδηγήσει σε αυτό ο αγαπημένος του Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης τόσο του Κωνσταντίνου, όσο και του οργανισμού μας, ανταποκρίθηκε άμεσα και με χαρά, παρά τον δίσκο που ετοίμαζε, το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει κάθε εβδομάδα, τα βίντεοκλιπ και τις τόσες άλλες υποχρεώσεις. Το ραντεβού δόθηκε στο Panik Room, το στούντιο της Panik Records με τον Μάριο Ψιμόπουλο, έναν απ´ τους δημιουργούς της επιτυχίας «Τελικά». Ο Κωνσταντίνος ήταν πολύ αγχωμένος. Λίγο το πρώτο του στούντιο, λίγο η συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό … τον έκανε να είναι συγκινημένος και με τρακ παράλληλα. Ο Κ. Αργυρός μπήκε στο στούντιο σαν αερικό! Έπειτα από μία συζήτηση και την καθοδήγησή του, μπήκαν στο στούντιο και άρχισαν την ηχογράφηση του τραγουδιού σα να γνωρίζονταν από παλιά. Ο ένας στηριζόταν στον άλλον, και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! Μια τέλεια αρμονία μεταξύ τους που γέμισε το στούντιο μελωδίες και χαμόγελα!

Αποχωρώντας από το στούντιο, το ραντεβού ανανεώθηκε για το ίδιο βράδυ. Ο Κωνσταντίνος, με τη συνοδεία της μητέρας του, των καλύτερών του φίλων και φυσικά της νεράιδάς του, πήγε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Απόλαυσε το πρόγραμμα και συναντήθηκαν ξανά για την καθιερωμένη στιγμή της τούρτας του Make-A-Wish: το καμαρίνι γέμισε με χαρούμενες φωνές που έλεγαν «Κωνσταντίνε η ευχή σου εκπληρώθηκε», ενώ οι φωτογραφίες τους είχαν φόντο τα αναμνηστικά που έχει στείλει ο οργανισμός στον Κωνσταντίνο Αργυρό και εκείνος φροντίζει να έχει πάντα στο καμαρίνι του!

Βγαίνοντας από το καμαρίνι, σε μία μαγική στιγμή, άνοιξε η πόρτα από το καμαρίνι της Ελένης Φουρέιρα. Είδα τον Κωνσταντίνο να γουρλώνει κυριολεκτικά τα μάτια και αξιοποίησα τη στιγμή να τους συστήσω. Η πάντα χαμογελαστή Ελένη, παρόλο που ήταν έτοιμη να βγει στη σκηνή, χαιρέτισε τον Κωνσταντίνο μας και του ευχήθηκε τα καλύτερα. Το επόμενο λεπτό, άκουσα τον Κωνσταντίνο να μου λέει «Άνοιξε το μάτι μου» και γελούσε!

θερμά τον όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Χρυσούλα Σπανού, Χάρης Πατούνης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Theatro Athens, ZARA, Panik Records, Fame Exclusive Transfers, Κοσμικόν, Avis, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!