Αμέτρητες είναι οι ώρες που ο Κωνσταντίνος περνάει στο δωμάτιο του, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και βλέποντας τα αγαπημένα του video στο YouTube! Μια ανακαίνιση, λοιπόν, ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν… Ο δικός του χώρος να γίνει ακόμη πιο… ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ!

Από την πρώτη στιγμή, άρχισε να επεξηγεί στις νεράιδες πώς ακριβώς είχε φανταστεί το νέο του δωμάτιο. Άλλαξε αρκετές φορές γνώμη για τη διακόσμηση και τη διαμόρφωση, αλλά κάθε φορά ήταν σαν οι νεράιδες να είχαν ήδη προβλέψει τι είχε σκαρφιστεί πάλι 😊

Η αγωνία στα ύψη και ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο. Για πολλές μέρες έβλεπε νεράιδες και ξωτικά να μπαινοβγαίνουν στο δωμάτιό του, κάνοντας κάθε είδους εργασίες, και εκείνος δεν μπορούσε να δει τίποτε! Το τελικό αποτέλεσμα, όμως, τον δικαίωσε! Ένα εντυπωσιακότατο κόκκινο και γκρι χρώμα, με τις πινελιές του led φωτισμού, προσέδιδαν στους τοίχους μια σοβαρή διάθεση, όπως αυτή που χαρακτηρίζει τον έφηβο Κωνσταντίνο μας. Μία κουκέτα, με ένα κρεβάτι γι’ αυτόν και ένα για τον αδερφό του, και ένα γραφείο περίμεναν τα βιβλία, τα βιντεοπαιχνίδια και τον υπολογιστή των δύο νεαρών να απλωθούν πάνω τους.

Ο Κωνσταντίνος, ως γνήσιος gamer, έπεσε με τα «μούτρα» πάνω στην gaming καρέκλα που είχε ζητήσει από τις νεράιδες. Κάθισε αναπαυτικά και με δύο κινήσεις η καρέκλα «ξεδιπλώθηκε» και έγινε σαν ένα μικρό κρεβάτι, αφήνοντας τον Κωνσταντίνο άφωνο! Εξερεύνησε το δωμάτιο μαζί με τον αδερφό του. Διάλεξαν ο καθένας το κρεβάτι του και ήταν πανέτοιμοι να αρχίσουν καινούριους μαραθώνιους βιντεοπαιχνιδιών και φυσικά… διαβάσματος και μαθημάτων!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΚΑΥΚΑΣ, ISTIKBAL KOUROS, ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, HOME4DECO, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΚΛΑΡΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ, IDEA HELLAS, VITEX, ΚΙΦΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ELITE STROM, ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, CRAFTBOX, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!